Citrix benoemt Darren Fields als nieuwe Vice President Networking in EMEA

22 april 2020

Citrix kondigt aan dat Darren Fields begin april is benoemd tot Vice President Networking in EMEA. Hiervoor was hij werkzaam als regionale Vice President voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In de nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de netwerkactiviteiten van Citrix in de gehele regio.

Fields: “De afgelopen drie jaar was het versnellen van de groeistrategie door middel van bredere implementatie van cloudsoftware een belangrijk onderdeel van mijn verantwoordelijkheden. Dit ter ondersteuning van een betere klantervaring en een betrouwbaar partnerecosysteem. Ik kijk ernaar uit om me te richten op onze netwerkactiviteiten, die de drijvende kracht vormen van de aanhoudende transitie naar de cloud bij bedrijven in de EMEA-regio.”

Vanaf 2017 was Fields in zijn rol als regionale Vice President verantwoordelijk voor een aanzienlijke verkoopstijging, in een tijd wanneer Citrix overstapte naar een nieuw licentiemodel voor hun klanten. Voordat hij bij Citrix startte, was hij verantwoordelijk voor de Cloud & Security divisie bij Vodafone en bekleedde hij verschillende managementfuncties bij Telefonica, EMC, BMC en Xerox.

“Nu er massaal gedigitaliseerd wordt, zijn netwerkoplossingen niet alleen essentieel voor betrouwbare IT-diensten en de optimalisatie van netwerkprestaties, maar ook voor het leveren van een hoogwaardige gebruikerservaring voor werknemers”, zegt Sherif Seddik, Senior Vice President en Managing Director, Citrix EMEA. “Darren heeft de kennis en leiderschapsvaardigheden om ervoor te zorgen dat Citrix de beste netwerkprestaties en beschikbaarheid van bedrijfsmiddelen kan blijven bieden aan zowel onze klanten als onze partners.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This