Rackspace verbetert agility en klantbediening voor Onguard

22 april 2020

Onguard, een fintech-bedrijf gespecialiseerd in order-to-cash en credit management, werkt met technologiebedrijf Rackspace aan het verbeteren van hun wendbaarheid en klantbediening.

Dankzij de Rackspace Private Cloud powered by VMware, is Onguard in staat zich nog beter aan te passen aan de wensen van klanten. Het biedt een volledig beheerde, single-tenant, dedicated private cloud, met een 99% uptime-garantie en 24/7 support.

Zo is de tijd van het arbeidsintensieve proces voor het lanceren van een nieuwe klantomgeving teruggebracht van zes uur naar slechts vijftien minuten. Daarnaast kan Onguard nu door middel van ingebouwde DTAP-omgevingen (Develop, Test, Acceptance en Production) alle klantsystemen testen, iets dat voorheen niet mogelijk was. Rackspace gaat Onguard verder ondersteunen met het uitbreiden naar andere Europese landen.

Onguard’s intelligente platform zorgt voor een optimale verbinding en integratie tussen alle processen in de order-to-cash-chain met behulp van onder andere API’s, big data en AI. Hierdoor zijn bedrijven in staat om efficiëntere data-driven betalingsprocessen te ontwikkelen, waarbij een goede relatie met de klant wordt gewaarborgd. Rackspace heeft de snelheid verhoogd waarmee Onguard kan reageren op de verzoeken van haar klanten tijdens het implementeren van nieuwe oplossingen. Het gebruik van Rackspace’s private cloud-aanbod maakt het voor Onguard eenvoudiger om te reageren op behoeften uit de markt en zorgt er tegelijkertijd voor dat de omgevingen en applicaties van klanten altijd up-to-date zijn.

Marieke Saeij, CEO bij Onguard: “Onze nieuwe cloudoplossing stelt ons in staat om onze klanten nog beter te helpen met hun digitale transformatie dan voorheen en draagt bij aan onze customer success filosofie. Wij garanderen een efficiënt order-to-cash proces waarbij een langdurige relatie met de klant centraal staat. De samenwerking met Rackspace geeft onze klanten vertrouwen. Ze weten dat ze ons hun gegevens kunnen toevertrouwen en vertrouwen erop dat we instaat zijn een hoog niveau van uptime en service te leveren, omdat we Rackspace aan boord hebben.”

“Het is voor ons cruciaal om strenge veiligheidsnormen te hanteren en Rackspace biedt ons dat.” Onguard maakt overigens sinds februari 2020 onderdeel uit van de Visma Group.

Bert Stam, General Manager Nordics & Netherlands bij Rackspace: “We zien dat de financiële sector vaak de voorkeur geeft aan private cloudomgevingen en een samenwerking met vertrouwde partners voor het beveiligen van hun data. Voor een innovatief fintech-bedrijf als Onguard is het cruciaal om agile te blijven om concurrentie voor te blijven. Het gebruik van Rackspace Private Cloud powered by VMware, maakt het eenvoudiger om te reageren op specifieke uitdagingen. Op die manier kan Onguard erop vertrouwen dat hun businessmodel future proof is.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This