Innodisk lanceert geheugenoplossingen voor edge-toepassingen

31 maart 2020

Met de komst van 5G en de exponentiële groei van aangesloten apparaten wordt steeds meer data ‘in the edge’ gegenereerd en verwerkt. Om bedrijven te helpen bij het bijhouden van deze enorme hoeveelheid data en om te profiteren van de enorme zakelijke mogelijkheden die dit met zich meebrengt, lanceert Innodisk top-of-the-line geheugenoplossingen die zijn geoptimaliseerd voor edge computing.Gartner voorspelt dat de bedrijven 75 procent van hun gegevens genereren buiten gecentraliseerde datacenters. In 2018 bedroeg dit percentage nog 10. Met effectieve gegevensverwerking als hoeksteen van trends zoals het Internet of Things en 5G-netwerken is dit een cruciale investering voor bedrijven die willen profiteren van de zakelijke mogelijkheden die deze trends bieden.

Geheugen geoptimaliseerd voor edge computing

Edge computing-oplossingen vereisen krachtige geheugenmodules die geoptimaliseerd zijn voor het verwerken van enorme hoeveelheden gegevens in een razend tempo. Om bedrijven te helpen deze behoefte aan te pakken, introduceert Innodisk een reeks DDR4-3200-modules die beschikbaar zijn in vormfactoren en capaciteiten die afgestemd zijn op edge computing.

Innodisk’s DDR4-3200 serie is beschikbaar in 4 GB, 8 GB en 16 GB capaciteit in SODIMM, UDIMM en RDIMM-vormfactoren, inclusief optionele ECC – met Innodisk het eerste bedrijf ter wereld dat al die prestaties verpakt in een 4 GB module. Versterkt door Innodisk’s kenmerkende robuuste technologieën zijn Innodisk’s DDR4-3200 DRAM-modules klaar voor zelfs de zwaarste toepassingen op het gebied van edge computing.

 

 

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This