Digital agency stelt tool voor die gesloten retailers in 3 dagen tijd webshop geeft

31 maart 2020

Salamander stelt deze week een innovatieve tool voor om webshops voor retailers te lanceren op slechts drie dagen tijd. Hiermee wilt het team van digitale experts een oplossing bieden voor winkeliers die tijdens de Coronamaatregelen hun bakstenen shop niet mogen openen. “We zorgen voor een degelijke, basic webshop met een geïntegreerde betaalmodule en geautomatiseerde zending”, aldus Emile, Yannick, Frederiek en Bram, zaakvoerders van digital agency Salamander.

‘Innovate or die’ waren de gevleugelde woorden van Jan Kriekels. Dat heeft het team van Salamander mooi begrepen. Sinds de Coronamaatregelen van kracht zijn in ons land, werken de 9 digitale experts van thuis uit. Zij staken (virtueel) de koppen bij elkaar om te bekijken hoe zij hun know-how en ervaring kunnen aanwenden om andere ondernemers te helpen. “Zo kwam het idee om retailers een functionele webshop aan te bieden die snel klaar en online is en ook nog eens mooi oogt”, vertelt het viertal. Laat dit nou net de specialiteit zijn van Salamander: digitale producten aanbieden zoals websites, webshops of webapplicaties. “Doorgaans maken we uitsluitend maatwerk voor onze klant. We gaan met hen op pad om hun product en hun diensten te leren kennen. We verdiepen ons in hun werkwijze en hun klantendatabase en zorgen zo voor een digitale oplossing op maat van die klant. Dit is nu even anders. Het pad is deze keer verkort.”

Gene zever

“Een webshop die doet wat ie moet doen, die responsive is, m.a.w. die zowel op mobiel, tablet en desktop werkt, en die er aantrekkelijk uitziet, dat bieden we de retailers aan die hun deuren momenteel verplicht gesloten moeten houden” gaan de 4 Limburgse ondernemers verder: “Het beste deel? We zorgen ervoor dat de webshop na 3 dagen gelanceerd is! Gene zever.”

Of dit te mooi klinkt om waar te zijn? “Nee hoor we kunnen dit. We hebben een team van ambitieuze en toegewijde experts die deze online shops in no-time bouwen. We zorgen op deze 3 dagen voor een basic webshop. Eén die werkt. Mét geïntegreerde betaalmodule én geautomatiseerde verzending. Alle tierlantijntjes kunnen we achteraf bijbouwen.”

“We hopen van harte dat we retailers hiermee kunnen verderhelpen. Dat zij niet volledig stilliggen komende weken maar dat ze hun stock alsnog kunnen verkopen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This