LogRhythm opent datacenter in Frankfurt ter ondersteuning van LogRhythm Cloud

27 maart 2020

LogRhythm opent een nieuw datacenter in Frankfurt. Doel van het nieuwe datacenter is om het toenemende aantal LogRhythm Cloud-klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) beter te bedienen en ondersteunen. Nieuwe en bestaande klanten in de regio kunnen vanaf nu gebruikmaken van het nieuwe DC, dat is gehost op het Google Cloud Platform. 

De onlangs genomen maatregelen tegen de wereldwijde uitbraak van COVID-19 hebben geleid tot snel veranderende werk- en connectiviteitspatronen. Het nieuwe datacenter zorgt er in deze tijd daarom ook voor dat bedrijven hun securitymaatregelen snel kunnen aanpassen en blootstelling aan een ander en veranderend risicoprofiel kunnen beperken. 
 
LogRhythm’s DC in Frankfurt voorziet in extra resources voor het onboarden van LogRhythm Cloud-klanten. Dit is het derde DC van LogRhythm Cloud wereldwijd en draagt bij aan de beschikbaarheid van LogRhythm Cloud voor meer klanten in meer regio’s. 
 
LogRhythm Cloud, geïntroduceerd in mei 2019, biedt dezelfde volledige, best-in-class ervaring als het bekroonde on-premise NextGen SIEM Platform van LogRhythm. Bovendien beschikt de oplossing over dezelfde efficiency’s, kostenbesparingen en andere voordelen als een SaaS-oplossing. 
 
Het nieuwe DC in Frankfurt onderstreept de waarde die LogRhythm hecht aan EMEA en zijn klanten in die regio. Het voorziet in dezelfde service als die klanten in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk genieten; zij hebben al toegang tot lokale DC-locaties in hun respectievelijke regio’s.  
 
Rob Pronk, LogRhythm’s regional director for Continental Europe: “Na veel gesprekken met onze EMEA-klanten en -prospects werden twee dingen duidelijk: er is een grote behoefte aan SIEM-mogelijkheden in de cloud en het is essentieel dat de data van deze klanten lokaal wordt gehost. Naar aanleiding van deze gesprekken en onderzoek naar de vraag vanuit de markt en de volwassenheid ervan, kwam Frankfurt als meest geschikte locatie uit de bus.” 
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This