Dell Mobile Connect lanceert nieuwe features voor Android en iOS

27 maart 2020

Dell Mobile Connect krijgt een update die nieuwe mogelijkheden voor zowel Android- als iOS-toestellen toevoegt. Via deze app kunnen gebruikers hun smartphone bedienen via hun Dell laptop of pc – en omgekeerd. Sinds de lancering in januari 2018 hebben meer dan één miljoen mensen Dell Mobile Connect gebruikt om 150 miljoen telefoongesprekken en sms’jes uit te wisselen. 

Dell kondigde eerder op CES 2020 de nieuwe features van Mobile Connect aan. De tool verhoogt de productiviteit van de gebruikers omdat deze het mogelijk maakt om te bellen, tekstberichten te sturen, meldingen te ontvangen en bestanden te delen via jouw Dell-computer. Op die manier bedien je jouw telefoon via je computerscherm, muis of toetsenbord. Zo kan het toestel zelf worden weggelegd en wordt afleiding op die manier tot een minimum beperkt. 

Dell lanceert nu meerdere nieuwe features voor deze bekroonde integratiesoftware van pc naar smartphone. voor zowel Android- als iOS-gebruikers:

  • De mogelijkheden voor draadloze bestandsoverdracht, tot hiertoe enkel beschikbaar voor Android, worden uitgebreid naar iOS (iOS 11+)
  • De volledige mirroring-functie van Android-toestellen is nu ook voor iOS mogelijk (iOS 11+)
  • Android-telefoons krijgen nieuwe MMS-mogelijkheden (Android 6+)

Deze updates zijn compatibel met Dell XPS, Inspiron, Vostro, Alienware en G Series-pc’s aangekocht na januari 2018. Op dit moment hebben al heel wat mensen toegang tot de nieuwe versie van de app. Vanaf vandaag zal de update wereldwijd op alle compatibele systemen beschikbaar zijn in de de Microsoft Store.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This