Verizon benoemt Stefica Divkovic tot Group Vice President Verizon EMEA

13 februari 2020

Stefica Divkovic is benoemd tot Group Vice President Sales voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bij Verizon. Ze wordt verantwoordelijk voor Verizons Global Enterprise-activiteiten in EMEA. En in het bijzonder voor de ondersteuning van het snelgroeiende klantenbestand van het bedrijf.

Stefica leidde eerder de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) voor Verizon Global Enterprise. Ze kwam in 2017 bij Verizon na eerder bij T-Systems te hebben gewerkt.
 
Stefica volgt Rich Montgomery op, voormalig Group Vice President International bij Verizon. Hij krijgt een nieuwe rol binnen de Global Integrated Solutions-activiteiten van het bedrijf. “Ik ben blij dat Stefica de leiderschapsrol op zich neemt voor Verizon EMEA. Ze heeft uitgebreide ervaring in het stimuleren van channel-, verticale markt- en platformverkoop. Daarnaast heeft ze ervaring op het gebied van digitale transformatie, bedrijfsintegratie en convergentie. Ze zal een echte aanjager zijn voor vooruitgang in de regio”, aldus Montgomery.
 
“2020 wordt een spannend jaar voor ons als bedrijf. Ik kijk ernaar uit om onze klanten te helpen het beste uit technologische innovatie te halen om beter zaken te kunnen doen. Ik heb een echte passie en toewijding voor uitmuntende klantenservice. En ik kijk ernaar uit om dit in het voordeel van al onze EMEA-klanten in te zetten”, zegt Divkovic.
 
Stefica zal werken vanuit Dortmund, Duitsland. Ze rapporteert aan George Fischer, Global Enterprise Group President bij Verizon. Haar nieuwe functie is ingegaan op 1 januari 2020. 
 
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This