Community Events OpenStack Foundation dit jaar in Vancouver en Berlijn

14 februari 2020

OpenStack Foundation heeft vandaag bekend gemaakt dat het eerstkomende community event dat ze organiseert, OpenDev + PTG van 8-11 juni 2020 in Vancouver zal plaatsvinden. Daarnaast zal de Open Infrastructure Summit (voorheen de OpenStack Summit) van 19-23 oktober a.s. plaatsvinden in Berlijn. Dit wereldwijde evenement zal communityleiders, developers en sprekers van over de hele wereld samenbrengen.

Tijdens zowel de events in Vancouver als Berlijn staan de open-source projecten Airship, Kata Containers, StarlingX, OpenStack en Zuul centraal met als doel samenwerking te bevorderen en technische uitdagingen op te lossen. De OpenStack Foundation (OSF) biedt wereldwijde ondersteuning voor de ontwikkeling en implementatie van open infrastructures met een community van ruim 100.000 developers in 187 landen. Voor dit doel host het open source-projecten en organiseert het communities of practice die zich bezighouden met zaken als datacenter-clouds, edge computing, NFV, CI/CD en containers.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This