Citrix verstevigt de banden met Amazon Web Services

27 december 2019

Hybride IT-omgevingen worden wellicht eenvoudiger te managen dankzij een samenwerking die Citrix Systems tijdens AWS re:Invent in Las Vegas (VS) aankondigde met Amazon Web Services. Citrix wil zijn relatie met Amazon Web Services (AWS) verder uitbouwen  met meer flexibele mogelijkheden om Citrix ADC te integreren in hybride IT-omgevingen. De vernieuwde integraties moeten het eenvoudiger maken om een veilige en betrouwbare gebruikservaring te bieden aan eindgebruikers die hun productiviteit willen verhogen.

“Gebruikers maakt het tegenwoordig niet meer uit waar de toepassingen die ze voor hun werk gebruiken worden gehost. Ze willen gewoon dat die apps consistent en betrouwbaar zijn, zodat ze hun werk goed kunnen doen”, zegt Mihir Maniar, Vice President of Product Management, Networking, Citrix. “De samenwerking tussen Citrix ADC en AWS stelt ons in staat een bewezen effectieve oplossing breed beschikbaar te maken in het meest geschikte leveringsmodel voor gebruikers die hoge eisen stellen aan hun werk.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This