Matt Piercy nieuwe VP Sales EMEA bij ThousandEyes als

24 december 2019

ThousandEyes, een internet- en cloud intelligence-bedrijf, heeft Matt Piercy aangesteld als vicepresident EMEA Sales. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het opzetten van strategische partnerships in de regio en het verder uitbouwen van een klantgerichte verkooporganisatie. 

Paul Kizakevich, senior vicepresident Global Sales van ThousandEyes: “Het optimaliseren van de digitale ervaring voor klanten, partners en werknemers is een strategische prioriteit voor CIO’s in sterk presterende organisaties. Deze belangrijke interacties vinden voornamelijk plaats op onlineservicekanalen. Dit versterkt de afhankelijkheid van organisaties van het internet en zorgt voor veel vraag naar inzicht in het internet en de intelligence die ThousandEyes biedt. We zijn verheugd dat Matt Piercy ons team komt versterken om ervoor te zorgen dat onze klanten en partners met succes hun weg in dit veranderende landschap kunnen vinden, terwijl we onze interne activiteiten opschalen om aan de marktvraag te voldoen.” 

Piercy heeft ruim een kwart eeuw ervaring in sales- en managementfuncties opgedaan bij toonaangevende organisaties als Zscaler, VMware en Citrix, en een sterke trackrecord als het gaat om het op- en uitbouwen van verkooporganisaties bij disruptieve, grootzakelijke technologiebedrijven. In zijn tijd bij Zscaler waren de EMEA-activiteiten goed voor circa de helft van de wereldwijde omzet van het bedrijf. Ook werd de verkooporganisatie uitgebouwd om klanten in zestien landen te ondersteunen, waardoor het bedrijf een marktleider in cloudbeveiliging werd. 

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This