Dell Technologies benoemt Pascale Van Damme tot VP EMEA VMware business

27 december 2019

Pascale Van Damme is benoemd tot VP EMEA VMware business bij Dell Technologies, een functie die zij per februari 2020 gaat bekleden. De afgelopen tien jaar leidde zij succesvol de business in België en Luxemburg als VP&MD Dell NV. In haar nieuwe rol zal zij zich met name bezighouden met de strategie, ontwikkeling en groei van de VMware business in de EMEA-regio.

Pascale Van Damme

Arnaud Bacros

Van Damme: “Ik ben zeer vereerd om deze stap te maken en kijk ernaar uit om vanaf februari met onze teams in de EMEA-regio te werken aan een nog sterkere groei van de VMware Business. VMware is een belangrijk fundament in de bredere strategie van Dell Technologies en vormt de digitale basis voor toepassingen, services en oplossingen die de industie transformeren. De synergie tussen deze, biedt bedrijven de essentiële infrastructuur om hun digitale toekomst op te bouwen, IT te transformeren en hun informatie te beschermen. Daarnaast bouw ik verder aan mijn missie om samen met Dell Technologies een blijvende impact te maken op de mensheid en op de planeet.”

Arnaud Bacros zal bij Dell Technologies de taak als General Manager op zich nemen in België en Luxemburg. 

Bacros: “Het is een eer om deze functie te mogen bekleden en om leiding te geven aan ons sales-team in België en Luxemburg, waarmee we onze klanten ook in het nieuwe jaar zullen ondersteunen in hun digitale transformatie. Op het moment ligt onze focus op het sterk afsluiten van het fiscale jaar. Ik kijk er naar uit om onze klanten en partners in België en Luxemburg vanaf februari te helpen bij het realiseren van hun businessdoelen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This