Pepperl+Fuchs lanceert thin client voor IoT-projecten

24 december 2019

De nieuwe BTC14 industriële thin clients van Pepperl+Fuchs zijn speciaal ontworpen om een betrouwbare en robuuste virtualiseringsoplossing te bieden voor de uitdagende omstandigheden van zware industriële IoT-omgevingen. De nieuwe BTC14 is ontworpen om hoge temperaturen, schokken en trillingen gedurende lange perioden te weerstaan. Het nieuwe gamma is een aanvulling op de reeds bestaande thin clients uit de bestaande BTC12-reeks – voor toepassingen met twee monitoren – en de BTC01 die de eerste quadmonitor-generatie vormt.

De systemen hebben vier digitale uniforme DisplayPorts, waarmee processen kunnen worden gevisualiseerd op maximaal vier UltraHD (4K) schermen, waardoor een optimaal overzicht van alle informatie wordt verkregen. Dankzij de extra montagekits en het robuuste ontwerp kan de BTC14 op zeer uiteenlopende manieren geïnstalleerd worden. De voorgeïnstalleerde Pepperl+Fuchs VisuNet RM Shell 5-firmware vereenvoudigt zowel het virtualiseren van hostsystemen als het snel en intuïtief configureren.

Het Thin Client-portfolio omvat verder het VisuNet Control Center-beheertool dat in een groter IoT-project een gecentraliseerd beheer van alle Thin Client-apparaten mogelijk maakt.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This