Mindtree lanceert samen met PTC Experience Centre voor immersieve technologieën

23 december 2019

Mindtree heeft bekendgemaakt dat het een nieuw, in India gevestigd centraal kenniscentrum heeft opgericht met de naam Immersive Aurora. Op de locatie zullen nieuwe ervaringen op het gebied van immersieve technologieën worden ontwikkeld. Mindtree werkt samen met mondiaal softwarebedrijf PTC voor het ontketenen van nieuwe mogelijkheden en het transformeren van interacties door de klantervaring en de Industrie 4.0-contactpunten.

Investeringen in augmented, virtual en mixed reality geven opnieuw vorm aan ervaringen in consumenteninteracties, verkoop en marketing, design, training, service en datavisualisatie. Mindtree en PTC zullen zoeken naar mogelijkheden voor wereldwijde klanten om immersieve technologische ervaringen breder te implementeren in hun activiteiten, door de combinatie van Mindtree’s Immersive Aurora en PTC’s toonaangevende industriële augmented reality (AR)-solution Vuforia.

“Mindtree, met haar diepe digitale ervaring, heeft altijd voorop gelopen ondernemingen te helpen hun eindklanten verbeterde en contextuele ervaringen te leveren”, aldus Debashis Chatterjee, CEO van Mindtree. “Door de lancering van Immersive Aurora en de samenwerking met PTC, heeft Mindtree een goede uitgangspositie om haar klanten te helpen snel de waarde te ontsluiten van hun technologische investeringen nu de convergentie tussen de fysieke en de virtuele werelden versnelt.”

“Immersieve technologieën kunnen tastbare bedrijfswaarde realiseren, maar de meeste klanten weten niet welke toepassingen het meest zinvolle investeringsrendement opleveren. En daarbij weten ze eerlijk gezegd vaak ook niet waar ze moeten beginnen aan hun reis van digitale transformatie,” aldus Jim Heppelmann, president en CEO van PTC. “Door dit strategisch partnerschap met Mindtree, zijn wij beter in staat klanten te helpen snel die AR-gebruikerssituaties te identificeren die de meeste waarde opleveren en hen vervolgens te helpen die oplossingen te schalen door hun respectieve activiteiten.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This