Panduit introduceert compacte lichtgewicht categorie 6A kabel voor 10 Gigabit

9 december 2019

Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren en het IoT, introduceert de categorie 6A Vari-MaTriX-koperkabels met een kleinere diameter en een lager gewicht, voor een beter gebruiksgemak en eenvoudiger kabelbeheer. Deze nieuwe twisted-pair-bekabeling voor datatransmissie tot 10 Gbit voldoet aan de EuroClass B2ca-, Cca-normen en de Dca-brandclassificatie voor meer veiligheid.

Efficiënter ruimtegebruik

Panduit levert met de nieuwe Vari-MaTriX-koperkabels de dunste categorie 6A-bekabeling op de markt. Dankzij het geringe formaat is een efficiënter gebruik van beschikbare ruimtes en kabelgoten mogelijk. Tevens vereenvoudigen het lagere gewicht en de grotere flexibiliteit het installeren van netwerkkabels. De nieuwe kabel uit de Matrix-serie van Panduit is de enige UTP categorie 6A-kabel met een onderbroken folielaag, voor betere bescherming tegen crosstalk (overspraak), betere warmteafvoer en betere EMI-prestaties.

Upgrade naar slimme gebouwen

Panduit’s koperen TX6A-UTP-kabels met Vari-MaTriX-technologie presteren beter dan de industrienormen specificeren voor zowel elektrische prestaties als alien crosstalk. De 23 AWG-kabels zijn geschikt voor 100 meter-channels en leveren foutloze prestaties in high-density patchkasten en grote kabelbundels voor Power over Ethernet (PoE)-, PoE+- en PoE++-toepassingen. Nu in slimme gebouwen de infrastructuur een upgrade krijgt voor 10GBASE-T en PoE++-toepassingen, zijn Panduit’s Vari-MaTriX-kabels een efficiënte oplossing om de prestaties en thermische eigenschappen te verbeteren met een minimale impact op bestaande kabelgoten en kabelbeheerinfrastructuur.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This