BICSI kondigt update aan van Data Center Design Program

9 december 2019

BICSI heeft de publicatie aangekondigd van de bijgewerkte ‘DC101: Inleiding tot Data Center Design’ en ‘Data Center Flash Cards’ online cursus- en studiemateriaal.

Zowel de online cursus als het studiemateriaal zijn afgestemd op de laatste industrienormen en informatie uit BICSI’s ANSI/BICSI 002-2019 Data Center Design & Implementation Best Practices en de Essentials of Data Center Projects (EDCP), 1e editie publicaties.

DC101: Inleiding tot Data Center Design is een interactieve online cursus die inhoud  biedt over alle belangrijke systemen binnen een datacenter. Deze cursus is gebaseerd op de ANSI/BICSI 002-2019 standaard en bevat een overzicht van het ontwerpproces van het datacenter, ontwerpcriteria, systemen, componenten, duurzaamheid, inbedrijfstelling en onderhoud. DC101: Inleiding tot Data Center Design bestaat uit 11 modules vol boeiende interacties, kennischecks en spelactiviteiten om u te helpen bij het leren en behouden van kennis van best practices op het gebied van datacenterontwerp. Bekijk de volgende korte video over deze cursus:

ICT-professionals die het BICSI Data Center Design Consultant (DCDC) examen willen voorbereiden en afleggen, zullen profiteren van de Data Center Flash Cards, een online flash card database met meer dan 500 quizvragen. Verwijzingen naar de ANSI/BICSI 002-2019 standaard en EDCP, 1e editie, zijn beschikbaar om te helpen bij de voorbereiding op het examen. Deze studietool is bedoeld voor kandidaten die zich voorbereiden op het DCDC-examen binnen de komende 6 tot 12 maanden.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This