Fortinet België breidt managementteam uit

9 december 2019

Fortinet breidt zijn managementteam in België uit. Met deze ingreep wil het bedrijf inspelen op de stijgende groei in België en Luxemburg.

Volgens het 2019 Q2 Worldwide Quarterly Security Appliance Tracker van IDC, is Fortinet de nummer 1 leverancier van beveiligingsapparatuur in H1 2019 in België op basis van omzet, met een marktaandeel van 28,1%. Om deze positie in de toekomst te bestendigen zal het huidige managementteam met Country Manager Filip Savat als hoofd van Fortinet Belux en Manager Systems Engineering Yves Lemage vanaf vandaag worden bijgestaan door Maud Gilson en Patrick Commers. 

  • Maud Gilson staat als Team Lead Channel Accounts Manager aan het hoofd van alle Channel Accounts Managers en onderhoudt zo verder de relatie met alle partners. Zij startte haar carrière bij Fortinet in 2016, voorheen was ze onder andere bij Dell aan de slag.
  • Patrick Commers is als Senior Manager Major Accounts verantwoordelijk voor alle accountmanagers in België, zowel voor de private als publieke sector. Hij werkt sinds 2011 voor Fortinet en was voorheen Business Unit Manager Public voor overheid, onderwijs en gezondheidszorg. 

“Fortinet Belux kende de laatste 12 jaar een enorme groei en de toekomst ziet er nog steeds heel goed uit”, vertelt Filip Savat, country manager Belux bij Fortinet. “Cyberbeveiliging evolueert heel snel en klanten verwachten meer dan ooit dat een bedrijf zoals Fortinet hun businessmodel begrijpt. We blijven dan ook fors investeren in werknemers die de klanten zowel technisch als commercieel met de nodige security-expertise kunnen bijstaan. Door Maud en Patrick nu een plek te geven in het managementteam, zijn we ervan overtuigd dat we een stap vooruit kunnen zetten om onze positie als marktleider de komende jaren te bestendigen.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This