Ping Identity opent Noord-Europees kantoor

18 oktober 2019

Ping Identity, gespecialiseerd in identiteitsbeveiliging, heeft in Utrecht een kantoor geopend voor het verder ontwikkelen van de Noord-Europese markt. Het bedrijf is de afgelopen tijd vooral snel gegroeid in de Benelux en Scandinavische landen. Vanuit het nieuwe Utrechtse kantoor gaat Ping Identity tevens de regionale klanten en partners ondersteunen.

Ping Identity heeft in de Benelux onder andere ABN AMRO en Wolters Kluwer als klanten. Deze bedrijven gebruiken de Ping Identity-oplossing voor het veilig toegang bieden tot hun applicaties. Voor ABN AMRO is de securityleverancier tevens een strategische partner voor het detecteren en tegenhouden van cyberaanvallen met intelligente identiteiten.

Partners

Dennis van Beers is Regional Vice President EMEA North van Ping Identity

Het partner ecosysteem van Ping Identity bestaat zowel uit gespecialiseerde securityleveranciers, als system integrators. “Met de technologie van Ping Identity en onze consultancyservices kunnen wij uitstekend inspelen op de infrastructuur- en securityprojecten van klanten en daarbij benodigde technische ondersteuning”, zegt Ian Yoxall, mede-oprichter van Intragen. “Klanten hebben behoefte aan eenvoudig te integreren en op standaarden gebaseerde technologie, op locatie en in de cloud, waar wij met de Ping Identity oplossingen goed invulling aan
kunnen geven. Het verheugt ons dat zij een kantoor in onze regio openen om de lokale aanwezigheid en betrokkenheid te intensiveren.”

Traxion implementeert al een aantal jaren Ping Identity-oplossingen bij klanten. “Wij zijn vooral gecharmeerd van het implementatiegemak voor complexe cases en de flexibele schaalbaarheid van hun oplossingen”, zegt Erik de Jong, mede-oprichter en CTO van Traxion. “Dankzij de kwaliteit van Ping’s producten en Traxion’s ervaren team, kunnen wij binnen korte tijd succesvolle implementaties bij klanten realiseren.”

Dennis van Beers is als Regional Vice President EMEA North van Ping Identity verantwoordelijk voor de business development in Noord-Europa.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This