Panduit introduceert SmartZone G5 Intelligent Power Distribution Units

3 juli 2019

Panduit EMEA introduceert nieuwe generatie SmartZone G5 Intelligent Power Distribution Units (iPDUs), met een sterk verbeterde vermogensdichtheid, vormgeving en betrouwbaarheid. Deze worden in datacenters toegepast om het vermogen, omgeving en beveiliging op kastniveau te bewaken. Panduit SmartZone G5 iPDU’s scannen continu op overbelasting van elektrische circuits en fysieke omgevingscondities die kritieke IT-apparatuur in gevaar kunnen brengen. 

Energie efficiënt benutten

Panduit SmartZone G5 iPDU’s leveren uitgebreide energiedata waarmee datacenterbeheerders aan de slag kunnen om energie efficiënt te benutten en onderbouwde beslissingen te nemen voor de capaciteitsplanning. Deze nieuwe generatie PDU’s helpt hen om de uptime te verbeteren, de PUE te meten, groene datacenterinitiatieven te initiëren om energie en kosten te besparen en fysieke beveiliging in te zetten om ongeoorloofde toegang tot een kast te voorkomen.

SmartZone G5 iPDUs werken met de Panduit SmartZone intelligente software en hardwareoplossingen en zijn geschikt voor alle Panduit kasten en andere standaard kasten op de markt. Er zijn 5 uitvoeringen leverbaar:

  • Basis PDU 
  • Bewaakte invoer (Monitored Input / MI) iPDU 
  • Bewaakt geschakeld (Monitored Switched /MS) iPDU 
  • Bewaakt per uitgang (Monitored per Outlet /MPO) iPDU 
  • Bewaakt en geschakeld per uitgang (Monitored and Switched per Outlet /MSPO) iPDU 

Rendement maximaliseren

“In de huidige IoT-wereld moeten IT-managers hogere datasnelheden leveren en tegelijkertijd de kosten beheersen door het rendement op hun assets te maximaliseren”, zegt Marc Naese, senior vice president, datacenter business, Panduit. “Het kiezen van de juiste IT-apparatuur is essentieel voor een veilige, efficiënte werking van datacenters. Ons volledige assortiment G5 iPDU’s, omgevingssensoren, accessoires voor toegangsbewaking en vergrendelingskabels vervullen bedrijfskritische datacenterbehoeften.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This