Vertiv lanceert nieuwe IT-infrastructuurproducten voor edge-implementaties

12 november 2018

Vertiv introduceert nieuwe producten om aan de uitdagingen van de netwerk-edge te voldoen. Denk aan de behoefte aan snelle implementatie, remote monitoring en beheer, en end-to-end dienstverlening. De Vertiv VR Rack en Vertiv Geist rPDU (rack Power Distribution Units) zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van edge-implementaties.

Met de introductie van deze producten breidt Vertiv zijn portfolio van edge-oplossingen verder uit. Een brede variatie aan producten en services aan de rand van het netwerk is van groot belang, omdat de IT-behoeften van locatie tot locatie vaak verschillend zijn en continu veranderen. Een leverancierspartner die zowel end-to-end infrastructuuroplossingen als ondersteuning biedt, heeft veel waarde voor bedrijven die behoefte hebben aan edge-implementaties, maar zelf niet de middelen of expertise in huis hebben om dit businessmodel te onderhouden.

Archetypes

“We zien dat de edge zich voortdurend ontwikkelt en zich vormt rondom vier belangrijke archetypes, elk met hun eigen technologievereisten”, zegt Giordano Albertazzi, bestuursvoorzitter van Vertiv in EMEA. “Ons nieuwe edge-portfolio biedt onze channelpartners en klanten een ruime keuze aan flexibele en snel uit te rollen oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Bovendien helpen deze oplossingen ze het meeste uit hun edge te halen.”

De Vertiv VR Rack is een robuuste en flexibele rack-oplossing die snelle implementatie biedt. Er zijn acht standaardmaten beschikbaar, allemaal met hetzelfde ontwerp dat ongeveer vijf centimeter aan extra diepte biedt in vergelijking met racks van vergelijkbare grootte. Daardoor is kritische uitrusting eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het rack wordt geleverd met verschillende accessoires voor snelle implementatie en eenvoudig rack-management.

Snelle modellen

De nieuwe Vertiv Geist rPDU’s zijn beschikbaar als zowel basismodel als gemonitorde en geswitchte modellen, uitgerust voor snelle prestaties. Gemonitorde en geswitchte modellen zijn in staat het ingangsvermogen te controleren tot een nauwkeurigheid van plus of minus 1 procent, alsook standaardwaarden van versterkers, volt, watt, kWh en Power Factor. Geswitchte modellen hebben veel noemenswaardige features zoals de mogelijkheid om de ingangsstroom van ieder stopcontact te regelen en ieder stopcontact te monitoren.

Daarnaast beschikken deze modellen over gepatenteerde U-lock-aansluitingen die elk snoer op zijn plaats houden en zo onbedoelde ontkoppeling voorkomen. Beide modellen hebben een hot swappable communicatiemodule om snelle veranderingen in het veld mogelijk te maken. Alle modellen beschikken over vijf jaar garantie bij registratie binnen 120 dagen na aankoop. Ook worden de producten ondersteund door de Vertiv Distribution Assurance Package. Hieronder vallen de installatie, reparaties of vervanging, noodhulp en andere soorten ondersteuning.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This