Dell Technologies kondigt nieuwe IoT-oplossingen aan

13 september 2018

De Edge and IoT Solutions-divisie van Dell Technologies kondigt nieuwe oplossingen en bundels aan die de inzet van veilige, schaalbare oplossingen voor edge computing en IoT use cases vereenvoudigen.

Dell Technologies combineert tools uit zijn brede portfolio met technologie van Intel en partners die deelnemen aan het Dell Technologies IoT Solutions-partnerprogramma. Deze staan aan de basis van workloads voor computer vision – op basis van imaging-sensoren – en machine intelligence, die worden gekarakteriseerd door gestructureerde telemetrie uit sensoren en beheersystemen. Dell Technologies werkt samen met Intel dat heeft geholpen deze oplossingen nog geavanceerder te maken op basis van zijn computer vision- en analytics-technologie.

“Workloads en use cases voor computer vision en machine intelligence vragen om verschillende tool-combinaties, maar de computing-infrastructuurelementen zijn hetzelfde”, zegt Joyce Mullen, president, Global Channel, OEM and IOT Solutions van Dell Technologies. “Dell Technologies biedt een schaalbare, veilige, beheerbare en open infrastructuur – van edge tot en met cloud – waardoor klanten en partners waarde kunnen realiseren en een basis kunnen leggen om deze workloads en case studies te ondersteunen.”

Aankondigingen die Dell Technologies vandaag doet rondom nieuwe IoT-oplossingen omvatten:

  • Computer vision met Dell Technologies IoT-oplossingen
  • IoT-oplossing voor Surveillance
  • Dell EMC Surveillance Validation Lab
  • Wijzigingen aan het Dell Technologies IoT Solutions-partnerprogramma, waaronder Dell Technologies IoT Connected Bundles
  • Diverse investeringen, waaronder in IOTech Systems

 

Pin It on Pinterest

Share This