Mist nu ook beschikbaar in België

17 september 2018

De producten en diensten van Mist, een aanbieder van zelflerende netwerken op basis van Artificiële Intelligentie (AI), zijn vanaf vandaag ook in België verkrijgbaar. Mist sloot daartoe een distributieovereenkomst met de Value Add Distributor Deltalink. Deltalink zal de producten en diensten verdelen naar haar Value Added Resellers (VAR’s) in België en Luxemburg.
Mist’s draadloze netwerkoplossingen zijn baanbrekend omdat ze als eerste AI integraal deel laten uitmaken van hun producten en diensten. Mist’s AI-gedreven draadloze netwerken kunnen organisaties helpen op twee manieren:

  1. Een wifi-omgeving creeëren die voorspelbaar, betrouwbaar en meetbaar is. Mist gebruikt machine learning – een statistisch computermodel dat in staat is om te leren van data waarbij het model wordt geleerd om patronen te herkennen – om zichtbaarheid te bieden in de wifi gebruikerservaring en om processen te automatiseren. Met andere woorden, de performantie van het wifi-netwerk wordt continu, automatisch en real-time geoptimaliseerd. Hier vind je een korte video hoe het in zijn werk gaat.
  2. Draadloze locatiediensten binnenshuis creeëren. Mist laat je op een eenvoudig en schaalbare manier indoor locatiediensten uitrollen, zoals indoor navigatie (in fabrieken, loodsen, musea, etc.) en dat zonder de noodzaak van fysische beacons op batterijen op alle mogelijke plaatsen en in grote aantallen te moeten plaatsen. Een gedetailleerde analyse kan daarnaast helpen bij het localiseren van belangrijke assets en het begrijpen van verkeersstromen. Hier vind je een video hoe het in zijn werk gaat.

Daarenboven het je met Mist maar 1 platform en 1 accesspoint nodig om beide zaken te kunnen verwezelijken. De draadloze producten en diensten van Mist zijn door Gartner opgenomen in hun Magic Quadrant 2018 voor zowel voor hun WLAN Access Infrastructure als voor hun Indoor Location Services.

Voor Deltalink zijn de producten en diensten van Mist een zeer waardevolle en door VARs gevraagde uitbreiding van haar product portfolio.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This