Kerridge Commercial Systems benoemt Fred Loos tot Managing Director Benelux

16 juli 2018

Kerridge Commercial Systems, leverancier van bedrijfsoplossingen voor handelsbedrijven, groothandel en distributie, heeft Fred Loos (1962) per 1 juli 2018 benoemd tot Managing Director Benelux.

Fred Loos brengt 34 jaar ervaring in IT en financieel-logistieke systemen met zich mee en neemt de rol over van Ian Bendelow, CEO van de KCS Group. In zijn functie zal Fred Loos leidinggeven aan de dagelijkse operatie van zowel Kerridge Commercial Systems in Sliedrecht als het recent overgenomen AGP Business Software in Veghel en Capelle aan den IJssel. Ook speelt hij een belangrijke rol bij het verenigen van beide bedrijven en het optimaliseren van de samenwerking.
Vóór zijn aanstelling bij Kerridge Commercial Systems was Fred Loos werkzaam als General Manager SME bij een gerenommeerd softwarebedrijf, waar hij verantwoordelijk was voor de mkb/kmo-markt in Nederland en België. Gedurende zijn carrière deed hij uitgebreide ervaring op in de richting van IT en management, door middel van diverse (leidinggevende) functies, opleidingen en cursussen.
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This