Econocom Groep stelt Julie Verlingue aan als International Managing Director

23 mei 2018

Econocom heeft in het kader van zijn nieuwe strategische plan ‘e for excellence’ zijn Uitvoerend Comité versterkt met de Française Julie Verlingue. Zij wordt als International Managing Director verantwoordelijk voor alle vestigingen buiten Frankrijk, met inbegrip van de Belgische-Luxemburgse entiteit.

Julie Verlingue zal alle internationale activiteiten van Econocom Group aansturen. Ze moet de verdere ontwikkeling van Econocom in achttien landen verzorgen, waaronder België, Canada, Italië, Luxemburg en Spanje. Samen zijn de vestigingen buiten Frankrijk goed voor 46% van de omzet van Econocom en stellen ze 3.000 medewerkers tewerk. “Econocom zit op een scharniermoment in zijn bestaan. Samen met de verschillende country managers en hun teams zal ik werken aan onze rendabiliteit, kwaliteit van onze dienstverlening en klantentevredenheid. Zo willen we een nieuw hoofdstuk breien aan het groeiverhaal van Econocom” , aldus Julie Verlingue.

“Met haar ervaring in operational excellence en in grootschalige transformaties zal Julie Verlingue optimale ondersteuning verlenen aan onze internationale teams. Zo versterken we ons potentieel om de doelstellingen van ‘e for excellence’ te behalen” , zegt Robert Bouchard, CEO van Econocom.

Julie Verlingue (37) komt over van McKinsey & Company, waar ze associated director was. Ze heeft er twaalf jaar klanten in met name de financiële sector begeleid bij de ontwikkeling en realisatie van strategische plannen, met een bijzondere focus op de digitale omwenteling. Ze heeft er ook drie jaar de rekrutering aangestuurd, en was verantwoordelijk voor programma’s rond diversiteit.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This