Zerto brengt databescherming naar IBM’s Resiliency Orchestration DRaaS-oplossing

27 maart 2018

Zerto is een samenwerking aangegaan met IBM Services. Zerto levert de replicatie-technologie achter de resiliency orchestration-oplossing van IBM. Daarnaast stelt Zerto zijn Zerto IT Resilience Platform beschikbaar aan gebruikers van de oplossing Resiliency Orchestration DRaaS van IBM. Dit platform maakt een snel en eenvoudig herstel van gevirtualiseerde infrastructuren mogelijk.

Met de Resiliency Orchestration DRaaS van IBM kunnen organisaties al hun fysieke en gevirtualiseerde workloads herstellen, of die nu draaien op een IBM mainframe, IBM Power AIX, IBM System I, SUN Solaris of HP-UX-systeem. Resiliency Orchestration DRaaS biedt daarbij op alle fronten de mogelijkheid van een gecoördineerd herstel van applicaties en zorgt voor automatisering van de disaster recovery-workflow voor de complete heterogene IT-omgeving. Dit draagt bij aan voorspelbaarder, vereenvoudigde en altijd beschikbare processen en daarmee een reductie van de risico’s, kosten en test- en hersteltijden.

IBM Resiliency Orchestration biedt disaster recovery en IT resiliency en is inzetbaar op locatie, in de IBM Cloud en in de resiliency data centres van IBM. De oplossing kan worden afgenomen in de vorm van software of een managed service. Gebruikers kunnen met behulp van de Resiliency Orchestration-tool de replicatietechnologie van Zerto, de complete VMware-stack en alle managed services van IBM met de oplossing integreren via één dashboard.

De combinatie van IBM Resiliency Orchestration met de replicatietechnologie van Zerto:

  • vereenvoudigt disaster recovery-processen
  • maakt omgevingen op locatie en multi-cloudomgevingen geschikt voor disaster recovery
  • reduceert de complexiteit en risico’s
  • zorgt voor tijdsbesparing door slimmere automatisering
  • optimaliseert de rapportage en BC/DR-tests
  • maakt een levenscyclusbenadering van gegevensherstel mogelijk
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This