Cornerstone OnDemand stelt Xavier Petre aan als Regional Sales Director Benelux

15 maart 2018

Cornerstone OnDemand, wereldwijd leverancier van cloud-based learning en human capital management software, heeft Xavier Petre (48) benoemd tot Regional Sales Director Benelux. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de salesstrategie en aansturing van de salesteams van Cornerstone OnDemand in de Benelux.

Xavier Petre brengt veel ervaring mee naar zijn nieuwe functie. Hij was hiervoor ruim drie jaar werkzaam bij Cornerstone OnDemand in de rol van Senior Consultant Thought Leadership en Advisory Services. Ook werkte hij ruim zes jaar bij Cisco, in de functies van European Recruitment Director en Sales Manager. Daarnaast ontwikkelde Xavier als zelfstandig ondernemer een talent cloud computing-applicatie en trad hij voor verschillende bedrijven op als consultant op het gebied van softwareontwikkeling en strategie voor HR-afdelingen.

Xavier Petre vertelt: “Ik ben zeer verheugd met mijn nieuwe rol bij Cornerstone OnDemand. In deze rol heb ik de kans om dicht bij de markt en onze klanten te blijven en strategisch na te denken over onze aanpak in de Benelux. Mijn ambitie is om het team te helpen om succesvol te zijn. Als zij succesvol zijn, dan ben ik dat ook. Cornerstone OnDemand is een bedrijf dat continu in beweging is, een geweldig team heeft en fantastische producten biedt. Ik ben trots dat ik hier een bijdrage aan mag leveren.”

Pin It on Pinterest

Share This