Destiny breidt activiteiten uit naar Nederland met overname Motto Communications

16 maart 2018

Destiny, een Belgische aanbieder van cloudcommunicatieoplossingen, neemt het Nederlandse Motto Communications over. Motto Communications is leverancier van een clouddistributieplatform genaamd FLUX. De overname past bij de ambities van Destiny om op korte termijn te groeien naar een omzet van vijftig miljoen euro en zijn aanwezigheid uit te breiden naar meerdere Europese landen.

Destiny is in België al jaren actief als aanbieder van schaalbare cloudcommunicatieoplossingen. Het bedrijf levert een cloudinteractieplatform, waarbij telecom en IT in de achterliggende architectuur zijn geïntegreerd. Het platform helpt bedrijven hierdoor vanaf iedere locatie en met ieder apparaat efficiënt te communiceren.

Motto Communications

Motto Communications is levert een geautomatiseerd en schaalbaar cloud business enablement platform genaamd FLUX. Dit platform doet dienst als portal voor business partners van Motto Communications, en stelt partners in staat onder eigen merknaam in real-time communicatieoplossingen te bundelen en aan te bieden aan eindklanten. Het gaat hierbij niet alleen om communicatieoplossingen ontwikkeld door partners zelf, maar ook om toepassingen van grote carriers en vendoren in de communicatie-industrie.

Destiny heeft al langer internationale ambities. De overname van Motto Communications draagt bij aan deze Europese expansie. Daarnaast krijgt Destiny toegang tot een nieuw team van ingenieurs en ontwikkelaars, en versterkt het bedrijf het dienstenaanbod van beide partijen. Het bedrijf beschikt na de overname over 140 medewerkers en een bijgestelde vooropgestelde omzet van 42 miljoen euro voor 2018.­­

Clouddienstenaanbod versterken

“We groeien niet óm te groeien”, licht Daan De Wever, oprichter en CEO van Destiny, de overname toe. “Deze overname versterkt ons clouddienstenaanbod en daar worden vooral onze klanten en partners beter van. Zowel Destiny als Motto Communications richt zich op innovatieve bedrijven, profileert zich als belangrijke uitdager in de markt en deelt een cultuur van sterk ondernemerschap. De wil om te internationaliseren met een jong en dynamisch team, is nadrukkelijk aanwezig.”

Het uitgebreide cloudcommunicatieplatform van Destiny vormt een aanvulling op het bestaande dienstenportfolio van Motto Communications. Robbert Heemskerk, CCO van Motto Communications: “Destiny biedt ons veel extra’s, zeker op het vlak van cloudbeveiliging. Dat is voor ons een bijkomende troef op de Nederlandse markt.”

Zowel Heemskerk als oprichter van Motto Communications Kay Reijnen treden toe tot de groep als aandeelhouders en directieleden. Heemskerk wordt bovendien verantwoordelijk voor Sales & Operations voor de Nederlandse markt en Reijnen voor softwareontwikkeling.

Pin It on Pinterest

Share This