We.Stream demonstreert connectiviteitsoplossing op Mobile World Congress

23 februari 2018

We.Stream presenteert op het Mobile World Congress in Barcelona haar connectiviteitsoplossing voor zakenreizigers. Bezoekers kunnen een demo bijwonen op het Holland Paviljoen. Het bedrijf is genomineerd voor een GSMA Global Mobile (GLOMO) award.

Het Mobile World Congress, dat van 26 februari tot en met 1 maart in Barcelona wordt gehouden, is het grootste evenement ter wereld in de mobiele industrie. Bezoekers kunnen op het event terecht op de stand van We.Stream (stand 6M8) voor een demo van de mobiele WiFi hotspot met embedded cloud SIM technologie van het bedrijf. Deze hotspot geeft klanten de mogelijkheid veilig en onbeperkt te internetten in meer dan 100 landen wereldwijd.

Publieke WiFi-hotspots

“Het gebruik van internet via een smartphone, tablet of laptop in andere continenten, gaat vaak gepaard met hoge roamingkosten. Veel mensen maken daarom in het buitenland gebruik van publieke WiFi-hotspots. Maar publieke WiFi-netwerken worden door hackers steeds vaker gebruikt om gegevens te onderscheppen. Met We.Stream hebben reizigers, dankzij de ingebouwde VPN-laag, altijd en overal een eigen veilige en betaalbare mobiele WiFi-hotspot op zak”, legt Joachim de Wild, CO-CEO van We.Stream, uit. We.Stream is genomineerd voor een GSMA Global Mobile (GLOMO) award die op het Mobile World Congress wordt uitgereikt. Deze awards kunnen gezien worden als ‘Oscars voor de mobiele industrie’.

We.Stream werd vorige maand gelanceerd tijdens CES 2018 in Las Vegas. Het bedrijf maakt bekend inmiddels verschillende overeenkomsten met klanten en partners te hebben gesloten. Zo gaat Sky Sports, de grootste broadcaster van sportevenementen in Engeland, haar productiestaf voorzien van met We.Stream om hen op iedere locatie en ieder moment toegang te bieden tot een veilige internetverbinding. Ian Brash, Technical Manager bij Sky Sports: “Door We.Stream beschikken we voor het eerst over een veilige en betaalbare internetverbinding in meer dan 100 landen. Het wachten op crew die eerst terugkeert naar hun hotel, of een coffeeshop bezoeken, om verbinding te maken met hun team is hiermee verleden tijd.“

Pin It on Pinterest

Share This