AdRem Software introduceert NetCrunch 10

20 februari 2018

AdRem Software kondigt de release aan van NetCrunch 10 Suite, de nieuwste editie van haar uitgebreide IT-monitoring systeem, dat netwerk-, systeem- en applicatiemonitoring in één pakket omvat.


Versie 10 bouwt voort op meer dan 18 jaar onderzoek en ontwikkeling op het gebied van systeem- en netwerkmonitoring bij AdRem Software. Door meer dan 1.400 fixes, functies en verbeteringen sinds versie 9 toe te voegen, wil NetCrunch een meer geïntegreerde en aanpasbare IT-ervaring bieden voor de zakelijke gebruiker.

Met dit in het achterhoofd biedt NetCrunch 10 een compleet IT-monitoringpakket aan dat veel verder reikt dan de traditionele netwerkmonitoringsoftware. Dankzij de automatische netwerktopologie, service, apparaat type en OS detectie biedt NetCrunch diepgaand inzicht in het netwerk. Uit de doos en zonder agents kan NetCrunch besturingssystemen, diensten, hypervisors, virtuele machines, flow, websites, SSL-certificaten, logs, SNMP-apparaten en nog veel meer monitoren. Administrators kunnen in een handomdraai van elk incident op de hoogte worden gebracht en weten precies wat de omvang van het probleem is. Hierdoor wordt de reactietijd verkort en kunnen administrators hun netwerk proactief beheren.

“Wij streven ernaar een systeem te leveren dat gewoon werkt”, aldus Tomasz Kunicki, oprichter en CEO van AdRem Software. “We nemen het giswerk uit de handen van IT-monitoring. NetCrunch 10 levert meer dan 170 monitoringpacks, sets met best-practice monitoring instellingen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we de grootste MIB-database ter wereld hebben, met meer dan 8.500 voorgecompileerde MIB’s klaar voor gebruik. U kunt binnen enkele minuten NetCrunch operationeel hebben en uw netwerk erdoor laten monitoren. En dat was ons doel.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This