Ruckus Networks ondertekent wereldwijde OEM-overeenkomst met Dell EMC

15 februari 2018

Ruckus Networks heeft vandaag bekendgemaakt dat het een wereldwijde Original Equipment Manufacturing (OEM)-overeenkomst met Dell EMC heeft getekend. In deze overeenkomst is vastgelegd dat Ruckus haar portfolio van draadloze oplossingen gaat leveren onder de merknaam Dell. Daaronder vallen ook de access points (AP’s), controllers, gevirtualiseerde en data-analyse middelen en Cloudpath software voor beveiligde netwerktoegang, naast Ruckus’ producten voor het Internet of Things en voor Citizens Broadband Radio Service (CBRS) voor het LTE-netwerk.

Dell EMCDeze overeenkomst biedt eindgebruikers van Dell EMC toegang tot de bekroonde portfolio van beveiligde draadloze connectivity oplossingen van Ruckus en een sterke merk, dat niet beschikbaar is via alternatieve leveranciers. De overeenkomst, die per direct is ingegaan, omvat een reeks van sales-, marketing- en klant-ondersteuningsprogramma’s in internationale markten, waaronder Azië-Pacific, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

“Het leveren van innovatieve draadloze netwerkoplossingen aan onze partners is de sleutel om aan de ongekende vraag naar hoogwaardige draadloze netwerken in de zakelijke markt te kunnen voldoen”, zegt Dan Rabinovitsj, president van Ruckus Networks. “Het marktbereik en de merknaam van Dell EMC is complementair aan die van ons en weerspiegelt een significant groeipad voor beide ondernemingen in diverse branches, waaronder onderwijs, infrastructuur, de overheid en dienstverleners. Dell EMC’s kracht in opslag en schaalbare computerplatforms zien we als essentiële voorwaarden voor samenwerking, omdat compleet gebundelde oplossingen nodig zijn om te concurreren en te winnen.”

“Wij willen onze klanten en partners wereldwijd toegang geven tot producten en diensten van wereldklasse”, aldus Tom Burns, senior vice president netwerken, bedrijfsinfrastructuur en serviceprovider oplossingen bij Dell EMC. “De partnerschapsovereenkomst met Ruckus Networks onderstreept die toewijding en vergroot de keuzemogelijkheden voor onze zakelijke klanten – groot en klein – die de nieuwe generatie van mobiele infrastructuur oplossingen willen inzetten.”

Naast toegang tot producten in de draadloze Ruckus-portfolio, hebben de partners en klanten van Dell EMC ook toegang tot de Ruckus Cloudpath oplossingen – een beveiligde netwerktoegang voor BYOD (bring your own device), gastgebruikers en IT-apparaten. Ruckus Cloudpath-software is een leveranciers neutrale oplossing voor policy beheer en onboarding, gebaseerd op het gebruik van PKI-certificaten (Public Key Infrastructure). Dit biedt policy beheer en onboarding met een intuïtieve gebruikerservaring, waardoor bedrijven op eenvoudige wijze beveiliging op hun netwerken kunnen inzetten.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This