LANCOM scoort goed in VPN-onderzoek

31 januari 2018

Analistenbureau techconsult heeft een groot beveiligingsonderzoek gedaan op het gebied van VPN-oplossingen. LANCOM Systems mag zich ‘champion’ noemen. Tijdens de laatste Professional User Rating Security Solutions (PUR-S)-gebruikersenquête behaalde LANCOM de hoogste scores in de categorieën Innovatie, Klanttevredenheid, Prestatievermogen, Duurzaamheid en Waarschijnlijkheid van aanbeveling. LANCOM boekt daarmee opnieuw een fraai resultaat. In 2017 kwam LANCOM bij deze enquête eveneens als ‘champion’ en beste aanbieder van VPN-oplossingen uit de bus.

Voor dit uitgebreide onderzoek werden vertegenwoordigers van meer dan 2.100 bedrijven gevraagd naar hun tevredenheid met de gebruikte oplossingen. Daarbij werden scores toegekend op basis van zeventig criteria in veertien categorieën. Het onderzoek omspande alle noemenswaardige, in de Duitse markt actieve leveranciers van beveiligingsoplossingen.

LANCOM behaalde zowel als fabrikant als voor zijn oplossingen bovengemiddelde resultaten en liet zijn concurrenten in veel categorieën ver achter zich.

LANCOM behaalde topscores op het gebied van Klanttevredenheid, Innovatie en Prestatievermogen voor zijn VPN-oplossingen. Dat gold voor aspecten als prestaties, fail-over en updatebeleid. In de categorie service en ondersteuning gooide LANCOM hoge ogen vanwege de vakkundigheid van de medewerkers van zijn support center. Verder kreeg het bedrijf net als vorig jaar de beste rapportcijfers voor zijn uitgebreide en bijzonder competente resellernetwerk. LANCOM haalde daarnaast voor het eerst de eerste plaats met zijn streven naar duurzaamheid.

LANCOM mag zich dit jaar vanwege zijn uitmuntende totale score in de Professional User Rating als enige leverancier ‘champion’ op VPN-gebied noemen. De tevredenheid van zijn klanten lag ruim boven het gemiddelde en vond zijn neerslag in de hoogste scores voor waarschijnlijkheid van herhalingsaanschaf en aanbeveling.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This