Commvault benoemt Owen Taraniuk tot hoofd Worldwide Partnerships & Market Development

31 januari 2018

Commvault heeft Owen Taraniuk aangesteld als hoofd Worldwide Partnerships & Market Development. Taraniuk krijgt de leiding over de ontwikkeling en tenuitvoerlegging van de wereldwijde go-to-marketstrategie en indirecte samenwerkingen van Commvault.

Taraniuk beschikt over 25 jaar ervaring in de technologiemarkt. Hij vervulde senior managementfuncties bij multinationals in de regio EMEA en Asia-Pacific & Japan, waaronder Kofax Inc., Open Text Corporation, Groupe Inova, ABS Group en Dun & Bradstreet Software. Voordat hij bij Commvault in dienst trad, was hij actief als vice president Asia Pacific & Japan bij de Enterprise Content-divisie van EMC2 Corporation.

De aanstelling van Taraniuk door Commvault benadrukt het strategische initiatief van het bedrijf om zijn wereldwijde partnerprogramma uit te breiden, de groei te bevorderen met een gerichte route-to-marketaanpak en nieuwe en unieke gezamenlijke oplossingen af te leveren die partners en klanten krachtige meerwaarde bieden. De recente introductie van ScaleProtect with Cisco UCS, een innovatieve oplossing voor horizontale schaalbare databescherming die het Unified Computing System (UCS) van Cisco combineert met de HyperScale-software van Commvault, is een goed voorbeeld van de toewijding van Commvault aan dit initiatief.

Taraniuk en het Worldwide Partnerships & Market Development-team zullen nauw samenwerken met de Solutions Groups- en marketingafdeling van Commvault aan het op elkaar afstemmen en (verder) ontwikkelen van nieuwe en bestaande oplossingen.

Taraniuk trad in oktober 2015 toe tot de organisatie van Commvault als vice president Asia Pacific & Japan. De afgelopen twee jaar droegen zijn strategische visie en zijn vermogen om een sterk leiderschapsteam samen te stellen bij aan verbeterde functie-overschrijdende interactie, meer samenwerkingen met partners en een forse groei van het klantenbestand in deze regio.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This