Realdolmen behaalt MarketBuilder-status binnen partnerprogramma Commvault

16 januari 2018

Commvault, wereldwijd leider in back-up en herstel, archivering, databeheer en cloud-oplossingen, maakt bekend dat Realdolmen, een van de grootste onafhankelijke IT-experts van België, de hoogst haalbare Commvault Partner-status heeft behaald. Het gaat om de ‘invitation only’ MarketBuilder-status.

Realdolmen is de enige partner in de Belgische markt die zich MarktBuilder mag noemen. Het bereiken van deze status zorgt voor sterkere banden tussen de twee bedrijven in de complexe en groeiende Belgische markt voor datamanagement services.

Realdolmen werkt al zes jaar nauw met Commvault samen binnen het Partner Advantage Program en is er trots op om deel te nemen aan het MarketBuilder Program. Deze status kan alleen worden behaald door deelnemers aan het Partner Advantage Program die het hoogst mogelijke niveau van toewijding demonstreren en bouwen aan een zelfvoorzienende datamanagement-praktijk.

Arno van der Sijde, channel management Benelux bij Commvault: “We zien België als een markt met groot potentieel. Realdolmen heeft ons geholpen om dit potentieel te realiseren. Zijn adviserende aanpak en uiterst vaardige werknemers maken Realdolmen tot een gewaardeerde partner voor onze gezamenlijke klanten. Wij koesteren de relatie met onze partners. Dat is een waarde die Commvault en Realdolmen met elkaar gemeen hebben.”

“We vinden het fantastisch dat Commvault ons de status van MarketBuilder heeft toebedeeld”, zegt Conny Van den Steen, division manager Hybrid Cloud bij Realdolmen. “Deze blijk van erkenning onderstreept onze toewijding aan voortdurende verbetering van de manier waarop we oplossingen met toegevoegde afleveren. Bedrijven worden geconfronteerd met een explosieve groei aan data. Daarmee wordt het steeds belangrijker voor hen om de waarde van de data die zij in bezit hebben in kaart te brengen. Samen met Commvault kunnen wij bouwen aan het datavraagstuk waar iedereen vandaag de dag mee leeft”, aldus Van den Steen.

Pin It on Pinterest

Share This