Colt benoemt Peter Coppens tot Vice President Product

12 januari 2018

Colt Technology stelt Peter Coppens aan als Vice President Product. In zijn nieuwe functie zal Peter Coppens verantwoordelijk zijn voor de behoeftebepaling van de klant, het identificeren van marktkansen en de ontwikkeling van de toekomstige portefeuille. Daarnaast zal hij ook de bestaande dienstenportfolio beheren en het verkoopsucces ondersteunen.

Peter werkt al sinds 2000 voor het telecommunicatiebedrijf en begon er als Senior European Product Manager IP VPN en Internet. In 2016 ging hij aan de slag als Director Product Management & Marketing, eerst op Europees en nadien op globaal niveau.Als Vice President Product is Peter Coppens wereldwijd verantwoordelijk voor het management, de marketing en prijsbepaling van alle producten uit het portfolio van Colt. Daaronder vallen onder andere Ethernet, Internettoegang, SDN/NFV, IP VPN, SD-WAN, Wave, Dark Fibre en Voice Services. In zijn nieuwe functie rapporteert hij rechtstreeks aan de Chief Operating Officer Rajiv Datta.

Peter Coppens: “Voor Colt breken boeiende en uitdagende tijden aan met onder andere de transitie van IT-netwerken naar Software Defined WAN. Daarnaast is er de uitbreiding van onze fibre assets naar de Aziatische markt (Japan, Hong Kong, Singapore) en nu naar de Verenigde Staten. Ik kijk er bovendien naar uit om samen te werken met de andere leden van het managementteam en mijn ervaring in te zetten voor de verdere groei van Colt op wereldniveau.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This