GTT Communications neemt Custom Connect over

9 januari 2018

De wereldwijde cloud provider GTT Communications neemt Custom Connect over. Custom Connect is een Nederlandse leverancier van high-speed netwerkconnectiviteit die ondermeer multinationals en financiële bedrijven bediend.

Door de overname wordt GTT’s wereldwijde Tier 1 IP backbone uitgebreid met extra points of presence in zowel Europa als het Midden-Oosten. Daarnaast vult de combinatie het portfolio van GTT met lage latentie services aan, evenals het portfolio van GTT op het gebied van cloud netwerkoplossingen waaronder Ethernet, IP en SD-WAN. Ook het wereldwijde klantenbestand en de salesactiviteiten in de Benelux van GTT wordt door de overname vergroot.

Netwerk en serviceaanbod uitbreiden

“De overname van Custom Connect breidt het netwerk van GTT uit en versterkt ons serviceaanbod in financiële groeimarkten”, legt Rick Calder, CEO van GTT, uit. “Deze verbeterde capaciteiten versterken de marktleidende positie van GTT in cloud netwerkoplossingen en onze inzet om mensen te verbinden – tussen organisaties en wereldwijd.”

“Custom Connect en GTT vullen elkaar goed aan en de combinatie levert strategische voordelen op voor zowel onze klanten als onze organisaties”, aldus Olav van Doorn, CEO van Custom Connect. Van Doorn wijst erop dat GTT door de overname beschikking krijgt over nieuwe strategische netwerkassets en grote klanten.

Pin It on Pinterest

Share This