Barracuda Networks neemt PhishLine over

4 januari 2018

Barracuda Networks, leverancier van cloud-gebaseerde security- en databeveiligingsoplossingen, neemt PhishLine over. PhishLine levert een platform om werknemers weerbaarder te maken tegen phishing en andere social engineering gebaseerde aanvallen.

Barracuda NetworksPhishLine levert een SaaS-platform waarmee social engineering aanvallen kunnen worden gesimuleerd, zodat werknemers getraind kunnen worden in het herkennen van dergelijke aanvallen. Het platform maakt het mogelijk de prestaties van werknemers in deze trainingen in kaart te brengen en hierdoor de ontwikkeling van werknemers te volgen naarmate zij meer trainingen volgen.

Combinatie met AI-oplossing van Barracuda

Het SaaS-platform van PhishLine wordt door Barracuda gecombineerd met zijn op kunstmatige intelligentie (AI) gebaseerde oplossing tegen phishing en spear phishing. Door deze combinatie wil het bedrijf klanten helpen zich beter te wapenen tegen e-mail-gebaseerde aanvallen en social engineering.

“Security awareness training is een belangrijk en snelontwikkeld gebied, zeker gezien de toenemende hoeveelheid gerichte aanvallen die het menselijke element een kritieke schakel maken in de security-waardeketen”, aldus BJ Jenkins, directeur en CEO van Barracude Networks. Door de security technologieën van Barracuda te combineren met het platform van PhishLine wil het bedrijf een geïntegreerde en adaptieve security training leveren die is gericht op het tegengaan van e-mail-gebaseerde beveiligingsdreigingen.

‘Oplossingen vullen elkaar aan’

“Een effectieve security strategie vereist samenwerking tussen medewerkers die het netwerk gebruiken en de security technologie die is ontworpen om deze te beschermen, aldus Mark T. Chapman, directeur en CEO van PhishLine. “Barracuda’s innovaties rond gerichte aanvallen, AI, archivering en databeveiliging vullen de oplossingen van PhishLine goed aan. Onze gecombineerde krachten leveren een uitgebreide, datagedreven aanpak om klanten te helpen slimmer te vechten, risico’s te mitigeren, dreigingen te elimineren en meer gemoedsrust te krijgen.”

Pin It on Pinterest

Share This