VASCO Data Security treedt toe tot Cloud Security Alliance

21 december 2017

VASCO Data Security treedt toe tot de Cloud Security Alliance (CSA). Deze organisatie richt zich op het stimuleren van het gebruik van best practices om cloud computing veiliger te maken.

Het in de Amerikaanse staat Illinois gevestigde VASCO DCloud Security Alliance ata Security ontwikkelt beveiligingstechnologieën, zoals de DIGIPASS authenticators, de beveiligingssoftware voor mobiele apps DIGIPASS for Apps en Runtime Application Self-Protection voor het detecteren van frauduleuze appactiviteiten. Het bedrijf is ondermeer bekend van de e.dentifier authentificatiekastjes van ABN AMRO.

Cloud-first mindset

“VASCO’s lidmaatschap van de CSA demonstreert onze cloud-first mindset bij de introductie van additionele producten om vertrouwde identiteiten, transacties en oplossingen in de cloud mogelijk te maken”, aldus Scott Clemens, CEO van VASCO. “Lidmaatschappijen zoals deze helpen VASCO op de hoogte te blijven van belangrijke trends en best practices rond de cloud, stelt ons in staat mee te helpen bij het vormgeven van de industrie en bij te dragen aan de missie van de CSA om voor een veilige cloud computing omgeving te zorgen.”

“De CSA zal flink profiteren van de jarenlange ervaring van VASCO met het leveren van cloud security oplossing en we verwelkomen hen dan ook als CSA-lid”, aldus Jim Reavis, CEO van de CSA.

Pin It on Pinterest

Share This