Avaya voltooit Chapter 11 herstructureringsplan

18 december 2017

Avaya heeft de herstructurering van korte- en lange termijn leningen “debt” succesvol heeft afgerond. Het bedrijf kan hiermee de Chapter 11 status afsluiten.

Avaya“Hiermee start een belangrijk nieuw hoofdstuk voor Avaya”, zegt Jim Chirico, Avaya’s President en CEO. “In minder dan een jaar tijd, sinds de start van het Chapter 11 herstructureringsplan, heeft Avaya de balans significant verbeterd. Avaya heeft tijdens de herstructureringsprocedure de korte- en lange termijn leningen “debt” verminderd tot $3 miljard en een kredietlijn van $300 miljoen opgebouwd. De reductie op onze korte- en lange termijn leningen en bepaalde lange termijnverplichtingen zullen onze jaarlijkse kredietlijn verbeteren met ongeveer $300 miljoen in vergelijking met fiscaal jaar 2016.”

Software, service en cloud oplossingen leverancier

“We hebben de financiële flexibiliteit om te investeren in unified communications en callcenteroplossingen nu we de omvorming voltooien naar een software, service en cloud oplossingen leverancier”, voegt Chirico toe. “Met een nieuw bestuur en managementteam op de juiste plek is Avaya bovendien goed gepositioneerd om onze groeiplannen uit te kunnen voeren en om nog meer waarde te creëren voor onze stakeholders.”

Avaya bereidt een notering aan de New York Stock Exchange voor. Het bedrijf verwacht in januari 2018 bij de startnotering ongeveer 110 miljoen aandelen uit te geven.

Pin It on Pinterest

Share This