VASCO Data Security verhuist hoofdkantoor naar Heizel Business Park

15 december 2017

VASCO Data Security, leverancier van digitale oplossingen op het vlak van identiteit, beveiliging en zakelijke productiviteit, verhuist zijn operationele hoofdkantoor. Het hoofdkantoor in België verhuist van Wemmel naar het Heizel Business Park aan de Romeinsesteenweg 564C in Strombeek-Bever.

VASCO Data SecurityDe nieuwe locatie helpt VASCO verder te groeien. Zo wil het bedrijf door zich in een dynamische omgeving te vestigen meer nieuw, creatief talent aantrekken. Dit is volgens VASCO van belang om te kunnen blijven meespelen in de snel-veranderende markt. De verhuizing moet eind december worden afgerond.

Naast het operationele hoofdkantoor in Strombeek- Bever heeft VASCO in de Benelux nog een logistiek centrum in het Belgische Mollem (Asse) en een vestiging in het Nederlandse Rosmalen. Het corporate hoofdkantoor van VASCO Data Security is gevestigd in Oakbrook Terrace in de Amerikaanse staat Illinois, terwijl het internationale hoofdkantoor is gevestigd in het Zwitserse Glattbrugg.

Pin It on Pinterest

Share This