Diane Bryant maakt overstap van Intel naar Google Cloud

5 december 2017

Diane Bryant, voormalig Group President bij Intel, gaat aan de slag als Chief Operating Officer (COO) van Google Cloud. Bryant is 32 jaar lang in dienst geweest bij Intel.

Dit maakt Diana Greene, CEO van Google Cloud, bekend in een blogpost.Bryant ging begin mei vanwege persoonlijke omstandigheden verlof bij Intel. De Group President zou na een periode van zes tot acht maanden terugkeren bij Intel in een andere positie.

Lange carrière bij Intel

Bryant is vijf jaar lang Group President geweest van Intel’s Data Center Group, waarbij zij de focus van deze divisie onder meer heeft uitgebreid naar pervasive cloud computing, netwerkvirtualisatie en kunstmatige intelligentie (AI). Eerder was Bryant Corporate Vice President en Chief Information Officer bij Intel.

“Ik ben blij en verheugd aan te kondigen dat Diane Bryant, voormalig Group President bij Intel, toetreedt tot Google Cloud als onze nieuwe Chief Operating Officer. Ik kan niemand verzinnen die meer relevante ervaring en talenten heeft. Zij is een technicus met een enorme business focus en een uitstekende carrière van dertig jaar in technologie”, schrijft Greene. De CEO van Google Cloud zegt ernaar uit te kijken nauw samen te werken met Diane Bryant.

Pin It on Pinterest

Share This