IBM Bluemix heet voortaan IBM Cloud

7 november 2017

De naam IBM Bluemix verdwijnt. Het cloud platform gaat voortaan door het leven als IBM Cloud.

IBM CloudDit maakt IBM bekend in een blogpost. IBM Bluemix was de naam die werd gehanteerd voor het cloud platform dat IBM in handen kreeg door de overname van SoftLayer. Het bedrijf nam in oktober 2016 afscheid van de naam SoftLayer, waarna het platform onder de naam IBM Bluemix door het leven ging. Nu wordt de naam dus opnieuw gewijzigd, ditmaal in IBM Cloud.

IBM meldt dat er voor klanten niets verandert; alle Bluemix producten, diensten en ondersteuning zullen zonder veranderingen worden aangeboden onder de naam IBM Cloud. Door de naamswijziging consolideert het bedrijf al zijn cloud gerelateerde activiteiten onder één naam. Het gaat hierbij onder andere om Watson, PaaS en SaaS.

Pin It on Pinterest

Share This