Commvault introduceert scale-out oplossing voor databescherming
met USC van Cisco

30 oktober 2017

Commvault introduceert vandaag ScaleProtect with Cisco UCS. Deze krachtige horizontaal schaalbare oplossing voor databescherming combineert Commvault HyperScale Software combineert met het Unified Computing System (UCS) van Cisco. ScaleProtect with Cisco UCS biedt bedrijven een integrale oplossing die infrastructurele eenvoud, flexibiliteit, veerkracht en schaalbaarheid naar het beheer van secundaire data brengt. De oplossing maakt het daarnaast mogelijk om legacy back-uptools te vervangen door modern, door de cloud ondersteund gegevensbeheer. 

Volgens een rapport van IDC wordt 45-60% van alle data door secundaire workloads gebruikt. Bedrijven hebben een steeds grotere behoeften om nieuwe waarde uit secundaire storage te putten. Dit is nodig om ondersteuning te bieden voor strategische initiatieven voor zakelijke en IT-transformatie, de kosten in te dammen en overzicht op alle data te houden. ScaleProtect with Cisco UCS voorziet in deze behoeften met een geïntegreerd en modern platform voor databescherming en gegevensbeheer dat met de cloud vergelijkbare diensten op locatie biedt. De oplossing stelt bedrijven daarnaast in staat om af te stappen van losstaande oplossingen die mank gaan onder hoge kosten, onvoldoende schaalbaarheid en een gebrekkig overzicht op secundaire data.

Deze productintroductie volgt kort na de lancering van Commvault HyperScale Software. Deze reeks omvat twee krachtige, met het oog op de cloud ontwikkelde data-infrastructuuroplossingen in de vorm van een alles-in-één-appliance en een speciale referentiearchitectuur. Deze oplossingen zorgen voor forse verbeteringen van de eenvoud en schaalbaarheid van het beheer van secundaire data op locatie. ScaleProtect with Cisco UCS is de eerste oplossing die als Commvault HyperScale Software-referentiearchitectuur wordt uitgebracht. Deze biedt voordelen als naadloze integratie met storage arrays, hypervisors, applicaties en een complete reeks van tools waarmee cloud providers hun uiterst diverse en dynamische zakelijke en hybride cloud-omgevingen kunnen ondersteunen.

ScaleProtect with Cisco UCS is het resultaat van de steeds intensievere samenwerking tussen Cisco en Commvault. De oplossing is beschikbaar op basis van het Cisco SolutionsPlus-programma en rechtstreeks via de Global Price List van Cisco. Dit maakt het eenvoudig voor Cisco en zijn netwerk van resellers om het product aan klanten aan te bieden. Commvault treedt toe tot het Cisco SolutionsPlus Program in een tijd waarin middelgrote tot grote ondernemingen worden geconfronteerd met steeds grotere uitdagingen op het gebied van databeheer. Deze zijn het gevolg van de exponentiële groei van de hoeveelheid data die moet worden opgeslagen, beheerd en geanalyseerd en de toenemende kans op beveiligingsincidenten. Commvault verlicht deze last met zijn robuuste dataplatform, dat bescherming biedt tegen het groeiende aantal bedreigingen en klanten de flexibiliteit biedt om hun data op betrouwbare wijze op te slaan in het datacenter en in de cloud.

ScaleProtect with Cisco UCS biedt organisaties de volgende functies en voordelen:

  • Flexibiliteit, veerkracht en beschikbaarheid van data en applicaties, zowel op locatie als in de cloud
  • Eenvoud qua installatie, beheer en upgrades
  • Toegang tot de high availability- en disaster recovery-mogelijkheden van het Commvault Data Platform, met even doeltreffende als gebruiksvriendelijke functionaliteit voor automatisering, orchestration en selfservice
  • Een krachtige nieuwe horizontaal schaalbare infrastructuur, databeheer, gegevensbescherming en de mogelijkheid van systeemconsolidatie om een einde te maken aan het gebruik van losstaande producten
  • Modulaire schaalbaarheid in aansluiting op de bedrijfsbehoeften, met inbegrip van niet-verstorende capaciteits- en prestatie-uitbreidingen
  • Ingebouwde veerkracht (erasure coding zonder single point of failure)
  • Gestroomlijnde ondersteuning, centraal patchbeheer en actieve bewaking
  • Lagere totale eigendomskosten dan bij verticaal schaalbare legacy oplossingen, lagere inkoopkosten en minder beheeroverhead
  • Horizontaal schaalbaarheid; organisaties kunnen klein beginnen en de capaciteit naadloos opschalen naar ettelijke petabytes

De HyperScale Technology van Commvault brengt een horizontaal schaalbare infrastructuur naar het Commvault Data Platform en biedt naadloze integratie met storage arrays, hypervisors, applicaties en alle tools die cloud providers nodig hebben om hun uiterst diverse en dynamische omgevingen te ondersteunen. Organisaties kunnen de Commvault HyperScale Technology afnemen in de vorm van HyperScale Appliance of HyperScale Software.

De productreeks Commvault HyperScale Technology biedt ondersteuning voor werkelijk hybride IT-omgevingen en unieke mogelijkheden voor het beschermen en veilig verplaatsen van workloads tussen alle mogelijke infrastructuren, waaronder publieke clouds, private clouds en omgevingen op locatie.

Pin It on Pinterest

Share This