SignalSense ingelijfd door Splunk

18 oktober 2017

Splunk neemt SignalSense over. Splunk wil de machine learning-technologie van Signal Sense gebruiken voor zijn eigen machine data-platform.

Een groot aantal apparaten genereren data die bedrijven interessante inzichten kunnen bieden. Deze data wordt ook wel machine data genoemd. Splunk levert oplossingen die het mogelijk maken machine data te monitoren, analyseren en visualiseren. Hiermee vergroot Splunk het inzicht van klanten in zowel hun on-premise, cloud als hybride omgevingen. Dit inzicht stelt bedrijven in staat zowel hun security, IT als bedrijfsprestaties te verbeteren.

SignalSense

SignalSense is een Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in Seattle. Het bedrijf levert cloudoplossingen voor het verzamelen van data en detecteren van cyberinbraken. De oplossingen maken gebruik van machine learning. Het team van SignalSense treedt in dienst bij Splunk en gaat in de slag in het kantoor van Splunk in Seattle. Het bedrijf wil de expertise van dit team gebruiken om de machine learning functionaliteiten in zijn oplossingen te verbeteren.

“Voordat ik bij SignalSense aan de slag ging heb ik drie geweldige jaren gehad bij Splunk. Ik ben verheugd terug te keren nu het bedrijf blijft innoveren. Splunk is het perfecte platform voor ons team om een grote impact te hebben op het substantiële klantenbestand van Splunk”, zegt Brad Lovering, Chief Engineering Officer bij SignalSense. “Aangezien organisaties de waarde die verborgen zit in machine data realiseren en workloads naar hybride en cloud omgevingen blijven verplaatsen, is er geen betere tijd om klanten van Splunk te helpen uitdagingen op het gebied van machine learning en kunstmatige intelligence op te lossen.”

Pin It on Pinterest

Share This