SWYCS eerste IoT-partner van NetApp

27 september 2017

Het Nederlandse tech-bedrijf SWYCS is de eerste IoT-partner van NetApp in de Benelux. SWYCS is de<image002.jpg> ontwikkelaar van een gateway waarmee in korte tijd een IoT-infrastructuur kan worden gebouwd. De gateway verzamelt data van alle IoT-devices in zijn omgeving en zorgt ervoor dat deze onderling met elkaar kunnen communiceren. De data die verzameld wordt door de gateway kan zowel op een lokale infrastructuur als in de cloud worden opgeslagen. Vervolgens zorgt de technologie van NetApp ervoor dat de klant zelf kan bepalen waar hij de data wil opslaan. Zo is er te allen tijde controle over de data.

Rene Riemens (links) en Sven Schoenaerts (rechts)

“SWYCS ontwart de digitale spaghetti. Doordat ons systeem ervoor zorgt dat alle slimme apparaten en installaties met elkaar kunnen praten, is een eindklant niet alleen flexibel in de keuze van zijn IoT-componenten. Als er al investeringen zijn gedaan, kan een klant daar zonder problemen verder op doorontwikkelen met behoud van investeringen”, aldus Rene Riemens, CEO van SWYCS.

“Voor NetApp is een sterk partnerlandschap op het gebied van big data en IoT van groot belang”, zegt Sven Schoenaerts, Managing Director Benelux van NetApp. “SWYCS is een Nederlands tech-bedrijf en koploper op het gebied van IoT-infrastructuur en is daarmee een partner die goed bij NetApp past. Wij kijken uit naar een nauwe samenwerking die kan zorgen voor een verdere uitbreiding van een innovatief IoT-ecosysteem in de Benelux.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This