Commvault versterkt samenwerking met Cisco

26 september 2017

Commvault neemt deel aan het Cisco Solutions Plus Program. Commvault maakt hiermee zijn complete productaanbod toegankelijk voor klanten en resellers van Cisco. De software van Commvault gaat naar verwachting met ingang van oktober worden opgenomen in de wereldwijde productcatalogus van Cisco.

Commvault neemt deel aan het Cisco Solutions Plus Program in een tijd waarin grootzakelijke en midmarket-klanten worden geconfronteerd met een exponentiële groei van de hoeveelheid data die zij moeten opslaan, beheren en analyseren. Tegelijkertijd neemt de kans op beveiligingsincidenten steeds verder toe. Commvault biedt een oplossing voor deze problemen met zijn dataplatform, dat bescherming biedt tegen het groeiende aantal cyberbedreigingen en bedrijven vele mogelijkheden biedt flexibel beheer van de data die zij in het datacenter en in de cloud opslaan.

Of bedrijven nu hun infrastructuur moderniseren met nieuwe Cisco UCS-servers, overstappen op een hypergeconvergeerde infrastructuur met HyperFlex of een geconvergeerd systeem ontwerpen met FlashStack of Flexpod, het Commvault Data Platform biedt hen een volledig geteste en gecertificeerde architectuur die in hun unieke behoeften voorziet met in de praktijk bewezen databescherming en gegevensbeheer.

De beschikbaarheid van de software van Commvault binnen het Cisco Solution Plus Program geeft blijk van het streven van Commvault om klanten in het middensegment te bedienen. Deze bedrijven geven de voorkeur aan gecertificeerde en geïntegreerde oplossingen. De software van Commvault biedt de meest uitgebreide ondersteuning voor publieke clouds, hypervisors, big data en databasebescherming. Bedrijven die deze software hosten op de infrastructuur van Cisco kunnen de overstap naar, en realisatie van hun hybride cloud-strategie versnellen. Dit maakt tegelijkertijd een einde aan de overhead en kosten die gepaard gaan met het beheer van technologie van uiteenlopende leveranciers.

Hoewel het nieuws van vandaag een mijlpaal in de samenwerking tussen Commvault en Cisco vertegenwoordigt, maken klanten al jarenlang gebruik van de software en andere oplossingen van Commvault in combinatie met hardware van Cisco. Ze kunnen daarmee profiteren van Cisco Validated Designs (CVD’s) en referentiearchitecturen als leidraad tijdens het evaluatie- en implementatieproces. Dankzij de uitbreiding van de samenwerking met Cisco en zijn datacenterpartners biedt Commvault bedrijven de mogelijkheid om de beste oplossingen in hun categorie naadloos in te zetten in een geïntegreerde stack die de reeks sterke waardepropositie van het datacenter-aanbod van Cisco extra kracht bijzet. Eerder dit jaar werkte Commvault samen met Pure Storage en Cisco om databescherming te bieden voor FlashStack, een flexibele, geconvergeerde infrastructuuroplossing die uiterst geavanceerde ICT-, netwerk- en storage-hardware combineert tot één geïntegreerde architectuur.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This