Samenwerking LeaseWeb en Acronis rond databescherming in de cloud

26 september 2017

LeaseWeb kondigt LeaseWeb Acronis Backup aan, een nieuwe back-upoplossing die het samen met Acronis heeft ontwikkeld. Deze oplossing is per direct beschikbaar en biedt bedrijven wereldwijd toegang tot cloud-gebaseerde back-upmogelijkheden. LeaseWeb Acronis Backup helpt hen bij de bescherming van hun bestanden, applicaties en besturingssystemen. De introductie van de gezamenlijke oplossing markeert de nieuwe samenwerking tussen de aanbieder van cloud hosting-oplossingen en de specialist in databescherming.

LeaseWeb Acronis Backup is een snelle, schaalbare en betrouwbare back-upoplossing die klanten in staat stelt om de cloud-gebaseerde functionaliteit voor databescherming op eenvoudige wijze te integreren met een hybride IT-infrastructuur op basis van bare metal servers, dedicated servers, virtual private servers (VPS) en cloud-omgevingen.

LeaseWeb en Acronis bundelen hun krachten

Met de introductie van LeaseWeb Acronis Backup bundelen de twee leveranciers van cloud-oplossingen en -diensten hun krachten. “Acronis is een gerenommeerde wereldwijde speler in de markt voor databescherming. Hun back-uptechnologie heeft een sterk track record wat betreft gebruiksvriendelijkheid, prestaties en interoperabiliteit in virtuele, fysieke en cloud-omgevingen. We zijn verheugd om samen te werken met een gevestigde speler als Acronis. Hun back-uptechnologie sluit goed aan op ons aanbod van cloud-oplossingen. De niet aflatende innovatiedrang van Acronis – die zich onder meer uit in de Active Protection-functie die bedrijven tegen ransomware-aanvallen beschermt – weerspiegelt onze drive om klanten voortdurend meerwaarde te bieden. Als speciaal introductieaanbod geven we organisaties de mogelijkheid om de dienst drie maanden zonder betaling te proberen”, zegt Svenja de Vos, de CTO van LeaseWeb.

“LeaseWeb is een visionaire aanbieder van managed hosting-diensten. Het doet ons een genoegen om als partners samen te werken”, zegt Jan-Jaap Jager, Chief Revenue Officer bij Acronis. “Onze uitgebreide back-upoplossing biedt de functionaliteit die bedrijven nodig hebben om een antwoord te bieden op moderne uitdagingen rond cloud-gebaseerde back-ups. Zowel Acronis als LeaseWeb streeft ernaar om nieuwe innovaties af te leveren. Dankzij onze samenwerking kunnen onze gebruikers beschikken over het neusje van de zalm op het gebied van cloud-gebaseerde back-upoplossingen.”

“De hoeveelheid data die door zowel mensen als machines wordt gegenereerd verdubbelt naar verwachting tussen nu en 2020 om de twee jaar. Deze groei wordt aangewakkerd door trends als IoT, big data en digitale transformatie. Veel ondernemingen — 70% van alle kleine en middelgrote bedrijven —beschermen hun bedrijfskritische gegevens niet. LeaseWeb Acronis Backup is een gebruiksvriendelijke, snelle en betrouwbare oplossing voor databescherming die schaalbare ondersteuning biedt voor hun toekomstige behoeften en de exponentiële groei aan bedrijfsgegevens die de komende jaren staat te wachten”, aldus Svenja de Vos.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This