Workday benoemt Gonzalo Benedit tot President EMEA en Asia Pacific and Japan

11 juli 2017

Gonzalo Benedit is benoemd tot Workday’s nieuwe President EMEA en APJ is. Gonzalo is verantwoordelijk voor Workday’s continue groei en succes in de regio’s EMEA en APJ en volgt daarmee Chano Fernandez op, die recent benoemd is tot Executive Vice President Global Field Operations.

Gonzalo heeft voordat hij bij Workday in dienst trad gewerkt bij SAP waar hij tot voor kort COO EMEA was. In die functie was hij verantwoordelijk voor sales, services en operations met als belangrijkste aandachtspunt de go-to-market strategie van het bedrijf. De afgelopen 12 jaar heeft Gonzalo een aantal senior functies gehad bij SAP, waaronder directeur van noordelijk Latijns Amerika, algemeen directeur voor Mexico en hoofd bedrijfsvoering EMEA. Hij heeft een Master’s degree in Finance en een bachelor diploma in Business Economics behaald bij Universidad Torcuato Di Tella.

“Ik verheug me er erg op om aan de slag te gaan bij Workday in zo’n cruciale tijd in onze ontwikkeling”, vertelt Gonzalo Benedit, President EMEA en APJ, Workday. “Tijdens de eerste dagen in mijn nieuwe rol werd het mij heel duidelijk dat Workday haar toezeggingen nakomt om de focus op klantgerichtheid binnen het bedrijf te behouden. Het is ongekend om jaar na jaar een 95%+ klanttevredenheid beoordeling te hebben en een betrokken en tevreden gebruikersgemeenschap. En dat is wat Workday doet. Ik focus mij op het behoud van dit succes en op het brengen van meer geweldige klanten naar de Workday community.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This