Proact breidt dienstenaanbod uit met ‘Disaster Recovery-as-a-service’

11 juli 2017

Zerto heeft de samenwerking met Proact uitgebreid. De Europese cloud provider zet nu Zerto Virtual Replication (ZVR) in om zijn klanten een Disaster Recovery as a Service (DRaaS)-oplossing aan te bieden. Hiermee breidt Proact zijn activiteiten tegelijkertijd uit naar de Amerikaanse markt. De combinatie van Proact’s gegarandeerde hoge servicelevels en Zerto’s bewezen heterogene data en applicatie bescherming en mobility technologie, stelt organisaties in staat om de Cloud met vertrouwen te omarmen.

Na veel succes te hebben geboekt met het transformeren van de omgevingen van zijn klanten met behulp van Zerto Virtual Replication, zet Proact de technologie van Zerto nu in voor zijn DRaaS-oplossing. Proact kan daarbij een beroep doen op zijn kennis en ervaring met deze technologie om klanten een krachtig presterend en optimaal beschikbaar platform aan te bieden dat hun bedrijfskritische data en applicaties veilig houdt.

De uitbreiding van de samenwerking tussen Proact en Zerto laat zien hoe resellers hun bedrijfsactiviteiten verder kunnen ontwikkelen om klanten te helpen met de uitvoering van hun cloud-strategieën. Dit wijst tevens op de groeiende behoefte binnen het kanaal om klanten hybride oplossingen aan te bieden.

“We hebben veel succes geboekt met de verkoop van Zerto Virtual Replication. Voor ons was het dan ook een logische stap om dezelfde technologie in te zetten voor onze DRaaS-oplossing. Zerto begrijpt precies hoe cloud-dienstverleners te werk gaan. De tools en training die beschikbaar zijn op basis van zijn ZAP Program maakten het eenvoudig voor ons om onze DRaaS-oplossing snel in te richten en beschikbaar te stellen”, zegt Jakob Høholdt, vice president van de Proact IT Group. “Met Zerto kunnen we onze klanten rijke functionaliteit, maatwerk en toegevoegde waarde bieden, ongeacht de manier waarop zij hun disaster recovery-plan ten uitvoer brengen, en waar hun applicaties en data zich ook maar bevinden.”

“Proact heeft naam gemaakt als betrouwbare partner van organisaties. Het was een fantastische ervaring om zij aan zij met Proact te werken aan de ontwikkeling van deze DRaaS-oplossing”, zegt Peter Godden, vice president EMEA bij Zerto. “We streven ernaar om bestaande samenwerkingsverbanden te versterken. Dit stelt ons in staat om nauw samen te werken met partners als Proact aan oplossingen die de veerkracht van de ICT-omgeving van klanten op uiterst effectieve wijze verbeteren, of het nu gaat om een product of dienst. Klanten kunnen op deze manier hun doelstellingen realiseren en ononderbroken bedrijfsprocessen waarborgen.”

Pin It on Pinterest

Share This