Cloudian introduceert nieuw partnerprogramma

11 juli 2017

Cloudian, leverancier van systemen voor object storage, introduceert het Cloudian HyperForce Partners-programma. Dit helpt partners met de ontwikkeling van horizontaal schaalbare object storage-oplossingen die een einde maken aan de uitdagingen met ongestructureerde data. 

Met het HyperForce Partners-programma onderstreept Cloudian zijn focus op het indirecte kanaal. Resellers kunnen hiermee inspelen op de explosief stijgende vraag naar oplossingen voor het opslaan en beschermen van ongestructureerde data. Dit type data groeit jaarlijks met 50 procent en verbruikt 80 procent van alle opslagcapaciteit die door de branche wordt verkocht.

Het voordeel van HyperStore

Cloudian HyperStore biedt het meest compatibele storage-platform voor de consolidatie van ongestructureerde data. Het biedt ondersteuning voor diverse toepassingen, waaronder databescherming, offloading naar network attached storage (NAS), archivering van media, bio-informatica en kunstmatige intelligentie. Dankzij het kostenefficiënte instapmodel en de modulaire schaalbaarheid van het platform kunnen organisaties eenvoudig met Hyperstore aan de slag aan en de capaciteit naadloos opschalen bij een toenemende vraag.

“Het HyperForce Partners-programma van Cloudian maakt het voor onze resellers eenvoudiger dan ooit om hun omzet en winstgevendheid op te voeren in dit snelgroeiende marktsegment”, zegt Jason Dance, de directeur van BigTec UK. “We hebben met eigen ogen gezien welke zakelijke kansen er liggen voor oplossingen voor de opslag van ongestructureerde data. Cloudian voorziet ons van de tools, training en ondersteuning die we nodig hebben om sneller in te springen op deze kansen in een tijd waarin steeds meer eindklanten overstappen op geconvergeerde storage-oplossingen.”

Het Cloudian HyperForce Partners-programma omvat:

  • Dealregistratie met verbeterde marges om potentiele deals vast te leggen en de winstgevendheid te vergroten;
  • Een verbeterd partnerportaal met nieuws, updates en mogelijkheden voor het doorgeven en registreren van leads;
  • MDF ter ondersteuning van demand generation en business development;
  • Ondersteuning door het vakkundig opgeleide inside sales-team van Cloudian bij de ontwikkeling en kwalificatie van leads;
  • Een vereenvoudigd trainingaanbod met online cursusmateriaal en incentives voor het voltooien van de training;
  • Door marketingadviseurs van Cloudian ontwikkelde go-to-marketplannen, die aansluiten op de specifieke behoeften van elke organisatie.

Cloudian maakt daarnaast bekend dat het Christine Blum heeft aangesteld als directeur Channel Marketing. Voor haar indiensttreding bij Cloudian was Blum vier jaar lang actief bij Pipeline Demand. Ze was daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kanaal- en marketingcampagnes voor enkele van de meest veelbelovende bedrijven van Silicon Valley. Voor deze functie hield zij zich bezig met de tenuitvoerlegging van uiterst succesvolle internationale kanaal- en marketingstrategieën voor LogLogic, Birst en Sugar CRM.

“Dankzij Cloudian HyperStore kunnen organisaties hun operationele en investeringskosten fors terugdringen. Dit is mogelijk door het consolideren van diverse storage-silo’s op basis van een simpel, modulair platform dat hen in staat stelt om klein te beginnen en hun omgeving naar behoefte op te schalen tot petabytes aan opslagcapaciteit”, zegt Blum. “Het Cloudian HyperForce Partners-programma biedt partners de tools, training en het businessmodel dat ze nodig hebben om nieuwe omzetstromen te creëren en een oplossing te bieden voor de problemen van hun klanten met ongestructureerde data.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This