Infor en LinkedIn helpen bedrijven om de salesproductiviteit te verbeteren

12 juli 2017

Infor introduceert een nieuwe integratie van Infor Customer Relationship Management (CRM) met LinkedIn Sales Navigator. De integratie zorgt voor een gestroomlijnde ervaring tussen de twee applicaties en voorziet salesprofessionals van relevante gegevens om zo waardevollere klantinteracties te bieden. 

LinkedIn Sales Navigator voor Infor CRM voorziet gebruikers in realtime van diepgaande relationele gegevens op alle geschikte apparaten. Door de integratie krijgen salesprofessionals een nieuwe tool waarmee ze de best mogelijke manieren kunnen ontdekken om via TeamLink geïntroduceerd te worden en nieuwe contactpersonen kunnen identificeren met contextuele aanbevelingen voor leads. Daarnaast worden ze op de hoogte gebracht van personele en bedrijfsmatige veranderingen en kunnen profiteren van ‘icebreakers’, een relatieverkooptool die gedeelde relaties, ervaringen en interesses toont, inclusief een link naar de recente activiteitenstroom van een lead.

Infor CRM geeft een compleet overzicht van de klantcontactmomenten van de verkoop-, marketing-, klantenservice- en supportteams en kan organisaties helpen om de impact van interacties in de gehele klantlevenscyclus te maximaliseren. LinkedIn Sales Navigator is ontworpen en gebouwd met verkoopprofessionals in het achterhoofd, en put uit het LinkedIn-netwerk met meer dan 500 miljoen leden om salesprofessionals te helpen om relaties met prospects en klanten te vinden en te bouwen.

“Het is niet overdreven om te zeggen dat het succes van salesprofessionals afhankelijk is van hun contactgegevens,” aldus Jason Rushforth, vice-president en general manager, Infor Customer Experience. “Door toonaangevende tools als LinkedIn Sales Navigator in Infor CRM te integreren krijgen onze klanten de beschikking over informatie die ze nodig hebben om concurrerend te zijn in de huidige agressieve saleswereld.”

Pin It on Pinterest

Share This