ARAGO Consulting, Synchrony Global en Aasonn implementeren SAP SuccessFactors oplossingen

10 juli 2017

ARAGO Consulting, Synchrony Global en Aasonn maken bekend een wereldwijde strategische alliantie te hebben opgericht onder de naam ASA Global. De alliantie gaat cloud services en oplossingen op het gebied van HR leveren die bedrijven helpen lokaal succes mondiaal aan te drijven. De alliantie gaat gaat oplossingen leveren en praktische lokale ondersteuning bieden in Noord-Amerika, Europa en Azië.

ASA GlobalARAGO Consulting is een SAP gold partner in Europa, die native software-as-a-service (SaaS) biedt en gespecialiseerd is in cloud-based SAP SuccessFactors implementaties van oplossingen. Synchrony, gevestigd in Singapore met een mondiaal leveringscentrum in Manila, is een SAP gold partner in Azië-Pacific, die onlangs werd onderscheiden als SAP SuccessFactors Partner van het Jaar in de APJ regio. Aasonn is al jarenlang een SAP SuccessFactors partner en heeft vanuit haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Naperville, Illinois met meer dan 2000 klanten gewerkt die SAP SuccessFactors oplossingen gebruiken.

“ASA Global zal een mondiaal bereik en betere klantenondersteuning bieden aan de bedrijven die we allemaal bedienen,” zei Synchrony Global CEO Darcy Mark Lalonde.

Pin It on Pinterest

Share This